Vacante

#vacanta #vara 2010 #turcia #basarabia #grecia #bulgaria

Unde gasesti preturi mici la vacanta de vara 2010

Chiar daca vara deja a inceput, preturile la vacante sunt inca pentru toate buzunarele. Astfel, in Grecia, Turcia, Bulgaria sau Bucovina gasesti vacante pana in 300 de euro de persoana. Iata in continuare cateva oferte pentru un buget restrans de vacanta: 


Circuite cu preturi mici in vacanta de vara 2010


In perioada verii, circuitele nu fac parte in general dintre ofertele rentabile. Pentru astfel de oferte de vacanta, cele mai bune perioade sunt in primavara si in toamna, cand preturile sunt mai atractive. Totusi, poti gasi oferte cu bani putini daca alegi ca destinatii tari apropiate. De exemplu, un circuit de 3 zile in Basarabia costa 100 euro de persoana, conform agentiei Mara turism. Printre locurile vizitate sunt Chisinau, Cetatea Alba, Crama Cricova, Cetatea Tighina.
O alta varianta este circuitul in Bucovina: Chisinau, Crama Cricova - cetatile moldave (Tighina, Soroca, Hotin) - Cernauti - Putna- Cetatea Sucevei. Circuitul dureaza 5 zile si costa 165 euro de persoana, conform aceleiasi agentii.


Vacanta in Bulgaria cu un buget redus


Bulgaria ramane una dintre cele mai atractive destinatii de vacanta si in vara 2010 . Poti incerca o statiune mai putin cunoscuta, cum este Duni. Se afla la 12 km de Primorsko, in Golful Duni. Orasul are intr-o parte muntii, iar in cealalta, marea. Vechiul oras este pitoresc, cu alei inguste. La un hotel de 4 stele din Duni pretul este de 34 euro pe zi de persoana, in sistem all inclusive , pentru o camera dubla, potrivit agentiei Laguna Tour.


Grecia, o alternativa ieftina pentru vacanta de vara 2010


Grecia este una dintre cele mai atractive destinatii de vacanta pentru vara 2010, din mai multe motive. Un motiv este legat de evenimentele recente din aceasta tara care au fortat operatorii sa scada preturile pentru a nu-si pierde clientii. Un alt motiv consta in faptul ca in Grecia ofertele de vacanta sunt extrem de numeroase, astfel incat este practic imposibil sa nu gasesti ceva potrivit pentru bugetul tau, dar si pentru nevoile personale (tip de cazare, atractii locale, sistem de masa, excursii etc).

Paralia Katerini&Olimpic Beach si Halkidiki sunt doua dintre cele mai rentabile destinatii din Grecia. In Sithonia, de exemplu, un sejur de o saptamana costa de la 299 euro de persoana, la inceputul lui iulie, conform agentiei Europa Travel. Pachetul asigura transportul cu autocarul, 7 nopti de cazare la un hotel de 3 stele cu mic dejun si cina, insotitor de grup si o vizita in Salonic.

Daca te tenteaza insulele, trebuie spus ca acestea raman in general ceva mai scumpe. Dar chiar si asa, poti gasi oferte la preturi reduse in unele dintre cele mai frumoase insule grecesti . Astfel, in Kos, la un hotel de 2 stele, un sejur de 7 nopti costa 303 euro de persoana, conform agentiei Europa Travel. Pachetul asigura biletul de avion, transferul de la aeroport si cazarea fara masa, cu asistenta turistica.


Turcia, atractie suprema pentru vara 2010


Turcia ocupa o pozitie de top in ceea ce priveste numarul de cereri pentru vara 2010. In Alanya, gasesti la inceputul lui iulie o camera la 34 euro (loc in dubla). Oferta include cazarea cu all inclusive, intr-un hotel de 4 stele, conform agentiei Paralela 45.



Sursa foto : akdenizim.net

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea