Vacante

#piata de craciun praga #craciun 2011 #praga #piete de craciun #destinatii vacanta #craciun #piata de craciun # vacanta sarbatori

Unde gasesti piete de Craciun in Praga in iarna 2011

Pietele de Craciun din Praga constituie unele dintre cele mai frumoase locuri din metropola in perioada sarbatorilor de iarna. Aceste atractii cehe constituie un motiv destul de bun pentru a vedea Praga in iarna.
 

De ce sa mergi la pietele de Craciun din Praga
 

Pietele de Craciun din Praga se deschid pe 26 noiembrie. Spre deosebire de alte care se inchid imediat inainte de Craciun, unele piete din Praga functioneaza pana pe 1 ianuarie 2012. Piata din ramane deschisa pana pe 8 ianuarie 2012. In plus, targurile functioneaza zilnic, inclusiv in ziua de Craciun si in cea de Anul Nou.

Turistii pasionati de targurile de Craciun au ocazia sa viziteze mai multe targuri cu minimum de efort. Principalele piete de Craciun se afla in si Wenceslas Square , iar altele mai mici se gasesc in Republic Square si piata Havel. Toate sunt in aceeasi zona, prin urmare se pot vizita chiar si in aceeasi zi.

In pietele de Craciun se vand produse de artizanat, carnati, pateuri, porumb copt, specialitati locale, bere ceha, vin fiert, lichior de miere, lumanari parfumate , , obiecte de cristal, bijuterii, accesorii vestimentare, papusi traditionale, ornamente de Craciun si multe altele.
 

Piata de Craciun din Old Town Square
 

In Old Town Square este una dintre cele mai cunoscute piete de Craciun din Praga. Atractia turistica este potrivita pentru toate varstele si in special pentru copii. Acestia gasesc aici scena nativitatii, precum si animale: un magar, capre si oi. Cei mici au posibilitatea sa ia parte la workshop-urile organizate pentru ei, unde realizeaza impreuna decoratiuni si masti.

Gurmanzii pot sa vada cum este pregatita mancare traditionala si sa savureze delicatesele locale. Tot aici au loc spectacole si concerte de colide pe o scena ridicata in piata.

Alte piete de Craciun se gasesc in Wenceslas Square, Havel Market, Peace Square, Holesovice Exhibition Grounds.



Sursa foto: free-christian-wallpapers.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea