Vacante

#cazare #destinatii de vacanta #jamaica #cazare ieftina #cazare jamaica

Unde gasesti cazare ieftina in Jamaica

Jamaica este o destinatie de vacanta ideala pentru cei care isi doresc sa se distreze, care vor sa inoate in apele cristaline ale insulelor Caraibe si care vor sa gaseasca o cultura si un stil de viata total diferite fata de tot ce au intalnit pana acum.

Mai mult decat atat, o vacanta in Jamaica nu este neaparat costisitoare, daca reusesti sa profiti de ofertele de cazare in aceasta destinatie exotica speciala.

Iata cateva sugestii de cazare accesibile pentru o vacanta de neuitat in Jamaica!


Hoteluri all inclusive

Aceste tipuri de hotel sunt foarte des intalnite in Jamaica, motiv pentru care ofertele lor sunt foarte bune si atractive, indiferent de perioada anului. Aceste hoteluri arata foarte bine, atat in interior, cat si la exterior si vin in intampinarea turistilor cu tot felul de promotii si bonusuri la cazare.


B&B

B&B-urile sau cazarea de tip bed&breakfast este valabila in toate zonele din Jamaica. B&B-urile se adreseaza persoanelor pentru care cazarea este un detaliu minor si care isi doresc sa aiba la dispozitie doar un pat, un acoperis deasupra capului si eventual o masa copioasa la prima ora a diminetii.

Cu toate ca la B&B-uri nu vei gasi conditii de 5 stele, luxul nefiindu-le caracteristic, ai totusi garantia ca te vei bucura de o camera decenta, simpla, in care te vei putea simti in siguranta.

Inainte de a pleca de acasa, cauta recenzii despre aceste locuri, verifica preturile si asigura-te ca sumele finale includ toate taxele.


Hanuri

Sunt putin mai spatioase si cu facilitati mai atragatoare decat un B&B, insa hanurile au un mic dezavantaj: sunt mai departe de celebrele plaje din Jamaica, cel putin comparativ cu celelalte variante de cazare.

Totusi, acestea sunt curate, iar in apropierea lor se afla foarte multe restaurante cu mancare traditionala, la preturi mai mult decat rezonabile.


Oferte speciale pentru grupuri

Daca pleci in vacanta cu un grup de prieteni sau cu cativa membri ai familiei, vei descoperi ca multe dintre hoteluri si hanuri ofera discounturi destul de mari pentru grupuri. In plus, copiii pana la 12 ani au, de cele mai multe ori, cazarea gratuita.

Sursa foto: thomson.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea