Vacante

#perfect tour #destinatii 2010 #destinatii in functie de zodie #astrologie

Unde calatorim in 2010

Astrologul Minerva si Perfect Tour va prezinta locurile pe care ar trebui sa alegem, in functie de semnul zodiacal caruia ii apartinem sau in care avem Ascendentul. Mai intai, trebuie sa stiti ca astrologia opereza cu cele patru elemente – Foc, Aer, Pamant, Apa, deci vom avea 4 grupe de semne zodicale: de Foc, de Aer, de Pamant si de Apa. De ce ar avea nevoie acesti nativi?


 Semnele de Foc – Berbec, Leu si Sagetator, au nevoie de locuri in care spiritual de aventura si dinamismul sa le permita sa se afirme cu toata energia. Oricum ei sunt permanent in cautarea aventurii. Si atunci le sugerez un safari in zone mai putin umblate (Berbec), vizitarea unor locuri istorice gen palate, castele, campuri de lupta (Lei) sau ascensiuni ale unor versanti mai putin urcati, poate chiar Everestul, sau canioane in care se mai gasesc inca herghelii de cai salbatici (Sagetator). Tuturor nativilor Foc insa le-as sugera participarea la concursuri gen Amazing Adventure sau o incursiune pe Amazon la categoria aventura.
   
Semnele de Aer – Gemeni, Balanta, Varsator, au nevoie care sa le potoleasca setea de cunoastere, de estetic si de nou. Li se potrivesc foarte bine excursiile in locuri moderne in care High Techul este valorificat la maximum – sediile Google sau Microsoft , magazinele de prezentare a electronicelor de ultima ora (Gemeni), locuri cu mosteniri culturale de valoare – castele, muzee, pinacoteci, case memoriale (Balanta), locuri inedite – cascade, ascensiuni, scufundari, tot ceea ce permite mintii lor prospectiuni ale simturilor si ale mentalului (Varsator). Tuturor insa le recomand cu caldura, prospectarea altor culturi.
   
Semnele de Pamant – Taur, Fecioara, Capricorn, au nevoie de o atmosfera care sa le suscite spiritul pragmatic si sa ii faca sa exculte de multumire, mai ales ca ei sunt foarte atenti la detalii. Un astfel de taram este Orientul cu bogatia sa spirituala, dar si tarile muntoase. Extremul orient sau tarile de peste ocean, unde gustul si papilele gustative vor avea parte de un regal gastronomic ori doar un simplu tur al Eurpei (Taur), Orientul apropiat, bazarurile si marfurile traditionale,  siturile arheologice (Fecioara), Polul Nord sau o croaziera in apele Nordului pot fi o experienta interesanta ori Japonia hiperindustrializata(Capricorn). Toti vor dori ca deplasarile sa fie de prima clasa pentru ca sunt foarte atenti la statutul lor social.
   
Semnele de Apa – Rac, Scorpion si Pesti, au nevoie de ceva care sa le suplineasca aplecarea exagerata spre visare, au nevoie de ceva care sa le puna la lucru puterea de sacrificiu si religiozitatea. Aceste locuri pot fi oriunde cu conditia sa poata fi strabatute cu un jeep in care se afla toata familia (Rac), locuri cu incarcatura ezoterica – culturi, culte, alte religii (Scorpion) sau locuri in care credinta si nevoia de autocunoastere sa cunoasca forma initierii – pelerinaje, catedrale, biserici si manastiri, dar si cele cu bogata incarcatura culturala (Pesti).
   
Berbec – pionier, dinamic, energic se simte foarte bine in Africa, dar la fel de bine se va simti si in Brazilia, Peru sau Insula Pastelui, pe dealurile Irlandei, sau in carca unei camile din Tunisia, Maroc ori Egipt, ori urcand treptele Palatului Potala din Lasha, Tibet. Pentru Berbecul dornic de drumetii recomand pelerinajul la Campanella sau Muntele Corcovado sau Sugar Loaf din Rio de Janeiro. Streatching si bunjee-jamping, vizita la hipodromuri. Berbecului explorator - o aventura pe Amazon sau Marele Zid Chinezesc.  Iarna  - schi sau parapanta in Austria, Elvetia sau Nordul Frantei. Si de ce nu pe Muntele Kilimandjaro.

Alte destinatii: Kenya, sudul Chinei, Argentina, Brazilia, Mexic, Italia, Tenerife, Australia si Noua Zeelanda, Tara de Foc, SUA, Mexic – Yucatan, Peru – Machu Pichu, Patagonia.

Taur – lent, indolent si gurmand, care viseaza cu ochii deschisi. Se urneste greu iar atunci cand o face vrea sa vada cat mai multe si sa traiasca senzatii cat mai diferite si bineintele, sa incerce bucatarii insolite. Astfel ii indrum spre Grecia insulara, un tur al Tarilor sud-europene,

Festivalurile de arta culinara de la Budapesta, Beijing sau Puerto Rico, o coraziera in Mediterana sau in Caraibe. Oricum vor vota pentru regimurile all inclusiv si hotelurile de 4 si de 5 stele, care au restaurante gastronomic specializate. Grota celor 500 de candele de la Ain Karem, Biserica Adormirii Maicii Domnului de pe muntele Sion, Petra, Muntele Nebo si orasul mozaicarilor – Madaba

Alte destinatii: Dubai, Emiratele Arabe, Turcia, India, sudul Chinei, nordul Italiei, Belgia flamanda, Elvetia, Republica Dominicana, Tadjikistan, Uzbekistan, Sankt Petersburg, Moscova.

Gemeni – minte alerta, risipire, nevoia de a face mai multe deodata, comunicare. Piata de sambata de la Roma, plajele braziliene Copacabana, Leblon sau cele europene din Italia, sudul Frantei, Spania si Portugalia. Muzeele: Louvre, Ermitaj, Madamme Tousand, British Museum, Palatele Uffizi si Sforza, Villa Borghese, Sans-Souci, Muzeul traditiilor de la Lasha, Orasul Interzis din Beijing sau Armata de lut de la Xian, templele Angkor, Borobodur si ansamblurile budite din Tailanda si Maialezia. Catedralele Koln si Gotteborg, Riijk Museum. Muzeul Diamantelor  din Minas Gerais, Brazilia.

Alte destinatii: Maroc, Germania – Hamburg, Heidelberg, croaziera in Marea Nordului, Belgia, Olanda, Egipt, Israel, Iordania – Petra, sudul Chinei - Hong – Kong si Tai Pei, Japonia, Tadjikistan, Uzbekistan, Sankt Petersburg, Moscova, SUA, Mexic – Yucatan, Peru – Machu Pichu, Patagonia.

Rac – familisti convinsi ei nu pot pleca in concedii fara familie. Deci daca merg in grup atunci le sugerez o plimbare prin Barcelona gaudiana, palatul Alhambra, un sejur la Salzburg – Casa Mozart, Gradinile Mirabel, Disneyland din SUA, Franta sau din China ori Caruselul de la Londra, ca tot sunt amatori de parcuri de distractii, Parcul Zoologic de la Heidelberg si de la Munchen, Piata Atomius din Belgia, Parisul si Londra, plimbarea cu vaporasul pe canalele din Amsterdam, croaziere pe Dunare, pe Rhon sau pe Rin, Piata Rosie din Moscova, croaziera pe Fluviul Galben (Yan Tza), Delta Dunarii, o croaziera pe Volga.  Biblioteca din Alexandria, Volubilis si medina din Fes, Casablanca, Rabat, nisipurile albe si Palmira din Tunisia, fabrica de diamante din Tel Aviv.

Alte destinatii: Budapesta, Esztergom, Visegrad, Praga, Varsovia, Cracovia, Bruges, Italia, Muntele Saint Michel, Lourdes si Fatima, Turcia, Dublin, Londra, Italia, coasta dalmata, Croatia, Odessa.

Leu -  semn al regalitatii, semn solar, ii place sa faca parada de generozitatea sa, bun lider si organizator, primul lucru pe care li-l recomand: Versailles, Louvre, Chambord si restul castelelor de pe Loira, Buckingham Palace, Turnul Londrei, Palatele Ufizzi si Sforza, Orasul castel Ferrarra, Vaticanul, Ermitaj, Piata Rosie, Orasul Interzis – Beijing, Castelele germane – Heidelberg si cel al lui Ludovic de Bavaria, Palatul imperial Budapesta, Godolloy, Esztergom, Saint – Souci. Carnavalurile de la Venetia, de la Rio si de la Amsterdam. Parada Aghios Demetrios de la Tessalonik, Festivalurile religioase de la Lourdes,  paradele militare din Piata Rosie si Ti-Anan-Men, paradele religioase din Uthar Pradesh. Riviera franceza in perioada Festivalului de la Cannes, Nisa, Venetia si Mostra venetiana, concerte de muzica clasica si opera – Viena, Milano, Budapesta, Paris sau de muzica rock – Londra, Paris, Hamburg, Italia, paradele populare din Moldova si Maramures.

Alte destinatii: Las vegas, San Francisco, Petra – Iordania, Palatul imperial de la Osaka, Palatele regale din Stokholm, Oslo, Copenhaga, cladirile parlamentului european – Strasbourg, Bruxelles, Haga, Vaduz, Valea regilor si Assuan din Egipt, centrul istoric Lima, templul Pachacamac, platoul Nasca si desertul Aracama, Valea Urubamba, lacul Titikaka, croaziera in jurul lumii, calatorie cu Orient – Expresul de la Venetia la Istambul, Emiratele Arabe si Dubai, Monaco si Ibiza, insulele Canare si Tenerife.

Fecioara – meticuloase, disciplinate, curioase, atenta la detalii, viata ei se desfasoara asemeni unui organizer. Idealiste, le recomand sa plece intr-o croaziera in Mediterana, in Marea Nordului, in locuri exotice. Pentru curiozitatea lor sa viziteze muzee tematice – ceasuri, masini, ciocolata, textile, figuri de ceara, aviatie, teatru, literatura comparata (Biblioteca Teleky din Tg.Mures), farmacie (este unul excelent la Sibiu)  care se gasesc peste tot in lume, dar mai cu seama in Europa. Pentru ele orice destinatie este un prilej de a invata cate ceva., fabrica de diamante din Tel Aviv, Gradinile publice din Tokyo si Osaka, Tai-Pei-ul colonial si piata de peste din Hong Kong, sufundari in Maldive spre a vedea fermele de perle, Machu-Pichu, Cusco, Rio de Janeiro, Brasilia, Parcul Lezana din Buenos Aires, Santorin din Grecia insulara, Rhodos si Efes.

Alte destinatii: Germania –valea Rhinului, Elvetia, Londra, Salzburg, Insbruck, Danemarca, Insulele Feroe, Norvegia.

Balanta – iubesc armonia si au un simt estetic iesit din comun asa ca ele nu se simt bine decat in locuri care le satisfac nevoia de frumos si de armonios. Si lor le sugerez muzeele tematice despre care am amintit la Fecioara. Pe langa acestea, Galeriile de arta de la Florenta, Milano, Ferrarra, Venetia, Perugia, Roma, Paris, Londra, Madrid, Lisabona, Atena, Tessalonic, Copenhaga, Amsterdam, Sankt Petersburg. Un sejur in Korfou pe urmele lui Sissi. Apoi, le sugerez alte culturi – Biblioteca din Alexandria, Volubilis si medina din Fes, Casablanca, Rabat, nisipurile albe si Palmira din Tunisia. Iubesc calatoriile si se simt bine pe drum, iata macar un motiv pentru care as sugera circuitele fie ele in Europa, Asia, Australia, Canada si tarile continentului Sud American si mai ales Carnavalurile de la Venetia si de la Rio. Sa se plimbe pe rivierea franceza si sa cineze in localuri aflate fie pe malul marii, fie pe malurile unor ape.

Alte destinatii: Barcelona, Valencia, Zaragosa , Genova, coasta dalmata, Rusia, Praga, Varsovia, Cracovia, Mexico, Los Angeles, Peru, Argentina, Australia si Noua Zeelanda, Marele Canion din SUA.

Scorpion – tenace, ambitios, misterios si aventurier iata doar cateva cuvinte care ar putea caracteriza aceasta zodie. Nu le place sa vorbeasca despre sine in schimb sunt foarte sensibili si iubesc destinatiile exotice si periculoase, asa ca le recomand un safari in Parcul Natioal Saranghetti, scufundari in toate zonele unde se pot face Australia, Dubai, Grecia, Canare, Tenerife, Los Angeles, Rio de Janeiro, streatching, rafting si bunjee-jumping, o aventura pe Amazon, la vanatoare de lei sau de crocodili. Pesteri celebre cum este Postojina, pesterile dolomite din Budapesta sau pesterile protoistorice din Brazilia. Valea Regilor, Muzeul de Egiptologie din Cairo, British Museum sectiunea de mister si fenomene paranormale , Triunghiul Bermudelor, Insula Pastelui, Islanda, canioanele din Canada.

Alte destinatii: Scotia, Irlanda, Tailanda, Indonezia, India, Miramar, Nepal, Tibet, Peloponez si Halkidiki, insulele Canare, Haiti, Maldive, Madagascar, golful Oman, Iran, Peru, Bolivia, Tara de Foc.

Sagetator – calmi, bonomi, gurmanzi, ahtiati sa calatoreasca cat mai mult si daca se poate singuri, acesti nativi traiesc cu nostalgia orizonturilor indepartate in suflet. Si pentru ca nu sunt pretentiosi, le-as sugera o vacanta in coliba in Africa, sunt cateva Parcuri Nationale demne de explorat si cu safari-ul aferent, la Polul Nord unde dormitul in iglu li se va parea ceva inedit, sa atinga polul Nord cu sania cu caini, poate nu ar strica sa participe la cursa Vancouver – Polul Nord cine stie ce surprize le va putea oferi, o ascensiune cu cortul in Himalaya. Le sugerez croaziera in Marea Nordului sau in jurul lumii. Pot face echipa excelenta cu Leii si cu Scorpionii daca se aventureaza pe Amazon. Aceste vacante trebuie sa fie asezonate si cu ceva sporturi, si daca se poate extreme, cum sunt bungee-jumping, raftinf, snorkeling, niscai concursuri de pescuit sau cautari de comori sunacvatice, iata concediul excelent pentru ei. Cum le place sa sara cu parasuta vor gasi sa faca si asta. Oricum ei sunt exploratorii prin excelenta, si din acest punct de vedere vor face echipa buna cu Varsatorii si cu Scorpionii.

Alte destinatii: India, Nepal, Buthan, China de nord sau Coreea de Nord, Kenya, Tanzania, croaziera la Polul Nord, Tara de Foc – capul Magellan, Capul Bunei Sperante – Republica Sud Africana, maria bariera de corali din Australia.

Capricorn – tenaci, rabdatori, consecventi, seriosi sunt doar cateva din caracteristicile acestei zodii. Cand pleaca in vacanta aleg destinatii de vis. Sunt materialisti dar nu intr-atat ca atunci cand isi doresc cu ardoare ceva sa nu si faca. Le propun o escapada in marile orase: Paris, Bordeaux, Zaragosa, Barcelona, Roma, Milano, Venetia, Budapesta, Praga, Varsovia, Hamburg, Sankt Petersburg, Moscova, Talinin, Oslo, Copenhaga, Bruxelles, Anvers, Amsterdam, Dublin, Londra, New-York, Baltimore, Detroit, San Francisco sau Brasil, unde pot vizita magazinele de bijuterii, se pot plimba pe strazi unde se afla celebrele burse – Wall Street, de exemplu, pot achizitiona actiuni, le pot veni idei pentru investitii. Viziteaza cazionourile dar nu vor juca. Vor aprecia un spectacol de calitate si vor prefera excursiile cu autocarul prin imprejurimi. Nu inseamna ca nu le plac obiectivele culturale. Dimpotriva se simt bine in muzeele de arta.

Alte destinatii: Canada – Montreal sau Toronto, Japonia, Mexic, Argentina, Noua Zeelanda, Portugalia, Irlanda, Norvegia, Suedia.

Varsator – nonconformisti, avangardisti, independenti, vor cauta mereu ceva nou, locuri tainice, pline de exotism, asa ca sa nu va surpinda daca veti primi o carte postala de la Polul Nord sau de la Anchorage, din Patagonia sau din Cusco, din Melbourne sau din Tokyio. Iubeste calatoriile la fel de mult ca si Sagetatorii si le place sa exploreze taramuri necunoscute. Sa nu mire pe nimeni daca aud ca un Varsator a trait o perioada de timp cu nu stiu ce trib salbatic, necunoscut din Africa sau din Amazonia ori Matto Groso, sau in vreo rezervatie de indieni din Canada, SUA sau Mexic. Sunt in stare sa plece pana la capatul lumii numai sa ajunga acolo unde ajung prea putini, sa cunoasca oameni si locuri noi, culturi noi. Raftingul, bungee-jumping, parapanta, calatoria cu balonul sunt mijloace sportive incitante. La fel de mult iubesc cunoasterea, in orice domeniu si de aici gusturile eclectice in materie de arta, el va asocia cu usurinta Tailanda cu cije stie ce unealta de pescuit din Irlanda, sau obiecte de artizanat din toate colturile lumii. Ii plac muzeele dar nu in masura in care sa se extazieze cum o face in vreo galerie de arta.

Alte destinatii: Noua Zeelanda, Australia, Japonia, Peru, Brazilia, Argenitna, Maroc, Tunisia, Egipt, Canada, Islanda, Rusia, China, India.

Pesti – visatori, dotati cu un spirit de autosacrificiu iesit din comun, slabi energetic,ei sunt fericiti in locurile in care se afla o apa. Nu e de mirare ca imediat ce incepe sezonul ei sunt deja pe Litoral, la malul marii. Ei se simt excelent in croaziere, pe transatlantice ca si intr-o simpla barca, dar pe apa sa fie. De aceea sunt atrasi de orase ca Amsterdam, Copenhaga, oraselele bretone din Franta, Venetia, Lisabona, in Dubai. Dar fata de celelalte semne zodiacale ei sunt iubitorii de pelerinaje religioase – Grecia, Israel, Vatican, Lourdes – Franta, Fatima-Portugalia, Campanella – Spania, circuitele prin marile catedrale ale lumii ii incanta. Micile vacante petrecute in insule rupte de lume le confera romantismul specific zodiei – apusuri de soare pe malul marii, plimbari lungi pe faleza, practicarea zachtingului, iata cateva momente care pot incalzi sufletele lor zbuciumate.

Alte destinatii: Sardinia, Sicilia, Venetia, coasta amalfitana, coasta dalmata, insulele Greciei, Malta, Cipru, Lanzarotte, Tenerife, Maroc, Creta, Efes, Rhodos.

perfect-tour.ro/oferte/vacante/
           

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea