Vacante

Un nou hotel subacvatic cucereste lumea! Descopera minunata priveliste oferita de Manta Resort

In turismul international isi face loc incet, dar sigur, o noua tendinta costisitoare, dar in acelasi timp senzationala: cazarea in hotelurile subacvatice. Cea mai noua constructie de acest tip este Manta Resort din insula Pemba, situata in apropiere de Zanzibar.

Aici, turistii se pot caza la cativa metri sub apa, intr-o camera cu ferestre largi, care ofera o priveliste uluitoare spre apa Oceanului Indian.


Hotelul plutitor cu camere subacvatice

Manta Resort este, de fapt, un hotel plutitor sau, dupa cum spun cei care au avut ocazia sa-l vada de aproape, o insula in mijlocul oceanului. Arhitectii au incercat sa prevada toate situatiile si sa se adreseze unui public cat mai variat. Astfel, partea superioara a hotelului este ideala pentru turistii care vor sa se relaxeze la soare si sa se cazeze intr-o camera din care sa aiba vedere spre Oceanul Indian si cer.



Partea subacvatica a hotelului este destinata turistilor indrazneti, carora le plac senzatiile tari si care nu s-ar speria daca ar vedea vreo creatura mai ciudata a adancurilor dandu-le tarcoale pe la geam.



Camera subacvatica se afla la o adancime de 4 m, este prevazuta pe toate laturile cu ferestre largi si dispune chiar si de un sistem nocturn de iluminare, pentru ca cei cazati acolo sa poata adminira fauna Oceanului Indian chiar si dupa lasarea intunericului.


Hotelul subacvatic: departe de tarm, fixat cu ancore

Hotelul subacvatic Manta Resort este situat departe de tarm, tocmai pentru a le oferi turistilor posibilitatea de a se simti izolati, detasati de tot ceea ce au cunoscut pana atunci. Hotelul este fixat cu ajutorul unor ancore si nu prezinta niciun risc in ceea ce priveste siguranta turistilor.


Cat costa experienta cazarii in hotelul subacvatic

Daca vrei sa te cazezi in hotelul subacvatic Manta Resort, trebuie sa scoti din buzunar 1500 de dolari pe noapte, insa trebuie sa stii ca succesul camerei din Oceanul Indian nu s-a lasat asteptat. Camera subacvatica este rezervata pana pe data de 30 iunie 2014, asa ca daca vrei sa mai prinzi o noapte libera anul viitor, trebuie sa-ti faci rezervarea cat mai repede.

Sursa foto: blessthisstuff.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea