Vacante

#libia #mae #turisti

Turistii romani sunt sfatuiti sa evite calatoriile in Libia, avertizeaza MAE

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa evite calatoriile in Libia in aceasta perioada, ca urmare a demonstratiilor violente din zona.

MAE recomanda turistilor romani aflati in Libia sa foloseasca posibilitatile existente pentru a parasi cat mai repede teritoriul libian. Misiunea diplomatica se afla in contact permanent cu autoritatile locale si acorda asistenta consulara specifica cetatenilor romani, pentru situatii de urgenta.

De asemenea, ministerul atrage atentia asupra faptului ca cetateni romani care se deplaseaza in zona de risc si ignora avertismentele o fac pe propria raspundere si suporta consecintele unor astfel de calatorii.
 

Ambasada Romaniei la Tripoli
 

Cetatenilor romani care se afla deja in Libia li se recomanda sa contacteze Ambasada Romaniei la Tripoli si sa-si anunte prezenta in regiune, lasand coordonatele personale pentru a putea fi contactati. Exista o linie telefonica de permanenta in cadrul Departamentului Consular pentru cetatenii roman. Acestia pot suna la: 00218.21.361.52.95; 00218.21.361.29.12.

Alte detalii se gasesc pe site-ul oficial MAE, la rubrica Sfaturi de calatorie – Alerte – Libia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea