Vacante

# test pcr #turcia #vacanta #turisti

Turcia vrea sa renunte la testele PCR pentru a atrage turisitii. De cand va intra in vigoare masura

Turcia este una dintre destinatiile de vacanta preferate de romani. Din pacate, din cauza pandemiei de coronavirus, turismul a fost afectat enorm. Pentru a atrage insa cat mai multi turisti si in acest an, oficialii turci doresc sa renunte la testele PCR, cum a declarat Ferit Turgut, reprezentantul pentru Mediterana din boardul Asociatiei agentiilor de turism din Turcia (Tursab), in cadrul unui briefing pentru jurnalisti romani.

 

Pe 17 mai se incheie lockdown-ul in Turcia, iar la sfarsitul lunii mai autoritatile vor decide pentru ce tari se vor mai solicita de la 1 iunie teste PCR pentru turisti. De la 1 iunie, Turcia ar putea trece la liste de acces pe culori (galbena, rosie, verde etc.), in functie de numarul de cazuri de coronavirus din tarile respective.

Oficialul turc Ferit Turgut a declarat ca Turcia va primi persoanele vaccinate in tara fara alte conditii, insa nu s-a decis daca va fi recunoscut sau nu pasaportul de vaccinare la care lucreaza Uniunea Europeana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea