Vacante

#rezervare camera hotel #planificare vacanta #camera hotel #vacanta

Trucuri de la expertii in calatorii, pentru rezervarea camerei de hotel

 



 

Pentru a rezeva cea mai buna camera de hotel si a profita de cele mai bune oferte, cand incepi sa iti organizezi vacanta, studiaza cateva dintre trucurile oferite de expertii in calatorii, oameni cu multe informatii si ponturi care te invata cum sa ai parte de o experienta inedita, chiar si atunci cand nu ai un buget generos.

 

Suna la hotel

Suna la hotel pentru a face rezervarea camerei! Aceasta varianta clasica si putin cam demodata in era tehnologiei si aplicatiilor, te poate ajuta sa obtii un pret mai bun la cazare si alte avantaje. Multe oferte speciale si facilitati nu sunt promovate pe website-ul hotelului sau pe platformele de rezervari online si poti afla de acestea doar atunci cand suni direct la hotelul la care iti doresti sa stai. Sunt multe hoteluri care ofera celor care suna direct posibilitatea de anulare gratuita cu 24-48 de ore inainte, in cazul in care te razgandesti, lucru pentru care altfel ai fi taxat. Atunci cand suni direct la hotel poti primi, pe langa reduceri, si alte ponturi valoroase, mai ales cand vrei sa ai parte de o vacanta frumoasa cu buget redus. Personalul hotelului te poate instiinta daca exista parteneriate intre hotel si locurile din zona, cum sunt obiectivele turistice sau restaurantele din apropiere la care poti beneficia de reduceri. Atunci cand profiti de toate aceste mici oferte, ajungi sa faci economii importante chiar si in vacanta.

Intreaba direct personalul hotelului

Intreaba direct personalul hotelului despre preturile pentru cazare, afla care sunt reducerile si incearca chiar sa negociezi. Aceasta metoda functioneaza pentru cei care pleaca in excursii si nu stiu exact unde va fi urmatoarea oprire, asadar nu isi pot face rezervarile din timp. Atunci cand gasesti un hotel potrivit, intra si intreaba personalul de la receptie despre disponibilitatea camerelor, reducerile de sezon si vezi daca nu sunt dispusi sa mai lase si la pret. Desi aceasta nu este o metoda sigura prin care poti obtine un pret mai mic decat cel afisat pe site, vei fi surprins totusi cat de amabil este personalul hotelului, atunci cand are camere libere.

Foloseste aplicatiile pentru rezervari

In ziua de astazi, exista o aplicatie pentru orice si sunt multe aplicatii care te ajuta sa obtii cel mai bun pret pentru o camera de hotel. Atunci cand cauti cazarea potrivita pentru vacanta si ai stabilit deja care este bugetul pe care il aloci, incepe prin a cauta hotelul prin intermediul aplicatiilor. Aceste aplicatii speciale folosesc filtre pentru a-ti afisa cele mai bune oferte, reducerile, unele pun la dipozitia utilizatorilor calculatoare de pret care le permit acestora sa compare ofertele si sa faca cea mai buna alegere. In plus, exista aplicatii care isi rasplatesc utilizatorii cu diverse reduceri sau puncte pe care le pot folosi atunci cand fac urmatoarele rezervari prin intermediul respectivei platforme.

Consulta un agent de turism

O alta metoda potrivita prin care poti avea parte de o vacanta frumoasa cu un buget nu foarte mare este sa apelezi la serviciile unei agentii de turism. Agentii de tursim sunt bine ancorati in ofertele si facilitatile pe care diverse hoteluri le ofera, asadar va trebui sa spui exact ceea ce iti doresti si cineva din echipa agentiei iti va prezenta imediat o oferta personalizata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea