Vacante

#tren #cfr #litoral romanesc #1 mai

Trenuri pentru tineri de 1 Mai

Cu ocazia sarbatorii de 1 Mai, CFR Calatori propune o noua posibilitate de a calatori spre litoralul romanesc: Oferta de calatorie Trenurile Tineretului . Aceasta este valabila din 29 aprilie pana in 3 mai 2010 si se adreseaza tinerilor si grupurilor de tineri cu varste sub 26 de ani care doresc sa calatoreasca spre si dinspre litoral.

Cei interesati trebuie sa aleaga unul dintre Trenurile Tineretului care au punct de plecare/destinatie o statie CFR de pe ruta Constanta-Mangalia. In oferta se acorda reduceri, dupa cum urmeaza:

  • Discount de 20% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren la clasa a II-a. Se achita integral, insa, tariful de rezervare a locului, adica 2.4 lei.
     
  • Discount de 25% - 30% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren la clasa a II-a, pentru grupuri intre 10 si 50 de persoane.

Oferta CFR este valabila pentru trenurile de tip rapid si accelerat care au punct de plecare/destinatie o statie CFR de pe sectia Constanta-Mangalia. Aceste trenuri sunt reprezentate de 2 nou introduse, 6 cu mers prelungit pana la/de la Mangalia si 8 trenuri permanente.

Cei care sunt interesati de “Oferta de calatorie – Trenurile Tineretului” trebuie sa cumpere de la casele de bilete ale statiilor si agentiilor de voiaj CFR. Oferta nu se poate aplica in cazul tinerilor/grupurilor de tineri care beneficiaza deja de o alta reducere.

Trenurile si programul acestora sunt disponibile pe site-ul CFR Calatori.
 

La mare cu bicicleta
 

Turistii care vor sa se deplaseze cu bicicleta odata ajunsi pe litoral au posibilitatea sa-si transporte gratuit bicicleta spre si dinspre litoral. Oferta apartine CFR si este valabila pentru perioada 30 aprilie – 3 mai 2010. Pentru oferirea acestui serviciu, s-a introdus suplimentar in compunerea a doua trenuri din Trenurile Tineretului un vagon cu spatiu pentru asa ceva.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea