Vacante

#paste in europa #destnatii turistice #polonia #bulgaria #cracovia #grecia #paste #vacanta de paste

Trei destinatii europene pentru o vacanta de Paste de neuitat

A mai ramas putin timp pana la Paste. Daca nu ti-ai facut inca planuri de vacanta, acum este momentul potrivit sa-ti alegi destinatia de relaxare. Daca vrei sa imbini traditiile de Paste cu vacante peste hotare, ai de unde alege. Iata trei dintre cele mai tentante destinatii de vacanta pentru Paste.

Paste in Cracovia, Polonia

Sursa foto: oferteturism.ro

Daca vrei sa vizitezi Polonia poti imbina utilul cu placutul. Vei putea vizita Viena, Auschwitz–Birkenau, salina Wieliczka, Zakopane si te poti buura de o croaziera pe Dunare, la Budapesta. Vei avea ocazia sa participi la slujba de Inviere din Orasul Vechi, din Cracovia, o locatie minunata, plina de istorie si cladiri superbe si te poti bucura de mese traditionale in centul vechi al Cracoviei. Totodata, ai posibilitatea de a vizita manastirea Jasna Gora si sanctuarul Fecioarei Maria care adaposteste icoana Madona Neagra.

Apoi, poti vizita Viena, unde poti face un tur panoramic al Ringului pentru a vedea Parlamentul, Primaria, Opera, Biserica Votiva si roata mare din Prater, dar si Palatul Hoffburg si catedrala Sf. Stefan. Tot aici poti face cumparaturi pentru cei dragi sau poti cumpara suveniruri pentru tine. Pretul unei vacante pentru cinci nopti de cazare este de aproximativ 1054 de lei de persoana.

 

Sursa foto principala: lageon.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea