Vacante

#paste #castel #oferte de vacanta

Traieste ca un castelan de Paste II

Cei care vor sa stea la un castel sau sa viziteze cat mai multe in vacanta de Paste , gasesc destule oferte si in strainatate. Preturile sunt foarte variate, de la sub 100 euro pe noapte pana la 500 euro sau mai mult.

Paste si 1 Mai la Castelul regal din Balcic

In cazul in care alegi o destinatie aproape de casa, Bulgaria este cea mai potrivita. Castelul Reginei Maria de la Balcic cuprinde un Complex Regal din 6 vile, cu doua restaurante, toate la dispozitia turistilor. Ca sa dormi in camerele unde candva au locuit membrii familiei regale, trebuie sa platesti intre 29 si 41 de euro pe noapte. Zona este superba, cu gradini ingrijite unde atat copiii cat si adultii vor gasi ceva de facut, cu stradute intortocheate pe terasele deasupra marii si oameni ospitalieri. In plus panorama Coastei de Argint este “din partea casei”.

Paste la castelul frontenac

Se spune ca acest castel nu se afla doar in inima Quebecului, ci este insasi inima acestuia. Avand o amplasare ideala, in Vechiul Oras, Castelul Frontenac reprezinta una dintre cele mai iubite atractii turistice din Canada. Castelul a fost construit la sfarsitul secolului al XIX-lea si a primit acest nume in cinstea lui Louis de Buade, Conte de Frontenac. Este situat intr-una dintre cele mai inalte zone, oferind o spectaculoasa priveliste asupra fluviului Saint Lawrence. Poti face plimbari pe lunga promenada de lemn unde se aduna turistii. Nu uita sa iei cu tine aparatul foto . Panorama se intinde in zare pe cativa kilometri. In perioada 24aprilie-2 mai o camera costa intre 299 si 474 dolari canadieni pe noapte.

Paste la castelele Bavariei

Unele dintre cele mai vizitate castele din Bavaria sunt Neuschwanstein si Hohenschwangau. In plus vizitezi Budapesta, Viena, Salzburg, Innsbruck, cascada Krimml, statiunile Kitzbuhel, Kaprun si Zell am See . O excursie de 9 zile te costa 400 de euro. Pachetul include transport cu autocar de 4 stele si cazare la hoteluri de 3 stele cu demipensiune sau mic dejun. Daca vrei sa-ti petreci vacanta de Paste intr-un castel din Romania, citeste prima parte a articolului Traieste ca un castelan de Paste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea