Vacante

#oferte de vacanta #paste

Traieste ca un castelan de Paste

Daca nu te mai satisface niciuna dintre ofertele obisnuite, fie ele insule exotice, orasele montane sau mari capitale europene, iti propunem atunci o vacanta de Paste in trecut. Poti deveni castelan pentru cateva zile, locuind acolo unde pe vremuri paseau numai capetele incoronate.

Gasesti camere la castele atat in tara, cat si in strainatate. Camerele sunt modernizate, pastrandu-se totodata elementele arhitecturii de secol. In unele cazuri ai posibilitatea sa mergi la vanatoare sau sa faci excursii in padurile inconjuratoare.

Paste in inima Transilvaniei, in Castelul Printului Vanator

Te vei trezi dimineata intr-un pat din fier forjat, intr-o camera atent amenajata pentru a-ti da senzatia ca te-ai intors in trecut. Vei beneficia insa de toate facilitatile lumii moderne.

Castelul din Turda te asteapta de Paste pentru o calatorie inapoi in timp. Gurmanzii se vor desfata cu papricas de pui, mamaliga, ciorba taraneasca, frigarui haiducesti, cartofi cu unt si patrunjel, friptura de mistret cu mere si nuci , cozonac si alte bunatati.

Turistii iau parte la o seara euro .

Paste in Bistrita, la Castelul Dracula

Castelul se afla la 4 km de centrul orasului Piatra Fantanele. Pune la dispozitia turistilor 133 de locuri de cazare la 3 stele. O camera este aproximativ 110 euro pe zi. Gratie tracatorii Fantasticul Pas si a Muntilor Bargaului, zona este ideala pentru iubitorii de munte. Se pot face drumeti primavara si vara, plimbari cu sanii trase de cai, in anotimpul rece.

Paste in castelul din Moneasa

Localitate din vestul Romaniei, Moneasa este situata pe raul Moneasa, la poalele masivului Codru- Moma . Se afla la o distanta de 110 km de Municipiul Arad. Poti locui in castelul statiunii, care are o crama cu specific dacic. Aici ai ocazia sa gusti din specialitatile bucatariei traditionale si din cele ale bucatariei italiene, asortate cu soiuri de vinuri alese.

Daca vrei sa faci miscare sau sa slabesti, ai la dispozitie sauna si sala de fitness. Micul castel se afla intr-un cadrul natural, cu brazi, care iti asigura un sejur linistit. O camera dubla costa 200 RON pe noapte, iar u apartament 400 RON.

Pentru castelele din strainatate, citeste articolul Traieste ca un castelan de Paste II.

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea