Vacante

#traditii #revelion #obiceiuri #traditii revelion

Traditii inedite de Revelion in jurul lumii

Daca iti petreci Anul Nou in strainatate, in functie de destinatie ai putea lua parte la unele dintre cele mai interesante traditii de Revelion.

Un avantaj de necontestat al vacantei de iarna este acela ca ai ocazia sa cunosti traditiile specifice tarilor in care calatoresti. Mai mult decat atat, iti poti alege urmatoarea destinatie pentru Revelion din prisma acestui criteriu. Iata cateva traditii inedite care ar putea sa iti suscite interesul!


Traditii inedite de Revelion in Danemarca

In Danemarca, pentru a alunga spiritele rele de la miezul noptii, de Revelion, oamenii sar de pe scaune. Tot de Anul Nou, danezii arunca farfuriile in usile prietenilor. Conform traditiei, cei care au cele mai multe cioburi la usa au si cei mai multi prieteni. Cioburile trebuie pastrate pe toata durata anului urmator.

In Copenhaga, o vacanta de Revelion costa 440 euro de persoana. Pachetul include biletul de avion, 4 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele.


Traditii inedite de Revelion in Spania

In Spania, daca vrei sa ai noroc in anul urmator, exact la miezul noptii trebuie sa mananci 12 boabe de struguri.

Un Revelion in Barcelona costa in acest an 500 euro. Pachetul include cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele (4 nopti), biletul de avion, transferul intre aeroport si hotel, un tur de oras si un insotitor de grup.


Traditii inedite de Revelion in Austria

In Austria, oamenii toarna plumb in apa rece pentru a-si afla viitorul. In functie de forma pe care o ia plumbul in apa, se afla ce urmeaza sa se intample. O forma ca de minge inseamna noroc, una ca o ancora inseamna nevoie de ajutor, iar una ca o cruce inseamna moarte.

Traditia turnarii plumbului in apa este intalnita si in Germania. O vacanta de Revelion in Viena costa 600 euro in acest an. Pachetul include 5 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele, transfer intre aeroport si hotel, tur de oras, bilet de avion si insotitor de grup.


Traditii inedite de Revelion in Turcia

La sfarsit de an, turcii isi aduc aportul la serviciul comunitar, realizeaza evenimente caritabile si strang bani pentru nevoiasi. Potrivit traditiei, banii pe care ii strang pentru altii le vor aduce fericirea.

O vacanta in Istanbul cu ocazia Revelionului 2013 costa 370 euro de persoana. In aceasta suma sunt incluse cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, biletul de avion, transferul si asistenta turistica.

Sursa foto: bcn.cat

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea