Vacante

#mistere # destinatii turistice #mistere nedescoperite #monstri acvatici

Topul noilor mistere nerezolvate din lumea intreaga: monstri acvatici si locatii demonice de pe tot globul!

Asaza-te inca o data in fata listei enigmelor cunoscute si completeaz-o cu alte noi mistere care dau batai de cap oamenilor de stiinta din intreaga lume. Credeai ca monstrul din Loch Ness este un caz singular? Ei bine, se dovedeste ca Nessie are mai multi verisori "cu ochi oblici". Iata o serie de enigme ale Terrei mai putin cunoscute publicului larg.

1. Monstrii lacurilor chinezesti



Sursa foto: myronmars.to

Verisorii lui Nessie se arata destul de excentrici cand vine vorba de alegerea domiciliului, trei dintre acestia alegandu-si tot atatea lacuri montane din China pe post de resedinta. Lacul Tianchi este locul unde inca din 1903 localnicii sustin ca un monstru acvatic iese la suprafata dupa prada. In 2007, un reporter a filmat, timp de 20 de minute, sase creaturi neobisnuite in lac.

Alte doua aparitii, una sub forma unui sarpe-dragon, alta sub cea a unui peste rosu urias de 10 metri, au fost raportate in diverse randuri in lacurile Qinghai si Kanas din muntii Tibet, respectiv Altai.

Sursa foto principala: opishposh.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea