Vacante

#vacanta revelion #destinatii anul nou #destinatii revelion

Top destinatii spectaculoase pentru Anul Nou

Toate tarile sarbatoresc cum se cuvine noaptea Anului Nou cu focuri de artificii , petreceri si traditionalul sarut de la miezul noptii. Sunt multe locuri frumoase in care se poate petrece Revelionul, insa numai unele dintre ele sunt cunoscute ca fiind la creme de la creme.

Iata-le:
 

New York


Piata Times Square constituie principalul punct de atractie din New York in noaptea de Revelion. New Year’s Eve Ball este o traditie care aduna multa lume in acest punct al metropolei. Lumea se aduca inca de la orele 3 dupa-amiaza, iar petrecerile dureaza si dupa miezul noptii. Lumea vine sa vada focurile de artificii si sa se bucure de atmosfera incendiara din Times Square.


Sydney


Sydney este unul dintre primele orase mari ale lumii care intampina noul an. Festivitatile si jocurile de artificii de aici sunt recunoscute pe plan mondial. Spectacolul de artificii dureaza un sfert de ora. Cei care calatoresc in aceasta destinatie au sansa de a vedea artificiile si panorama spectaculoasa asupra Sydney Harbor Bridge , unul dintre cele mai fotografiate poduri din lume. Dupa festivitatile de la miezul noptii, oamenii petrec pana tarziu spre dimineata.

Londra


Londra isi lanseaza focurile de artificii de pe London Eye. Acestea pot fi vazute de pe Westminster Bridge, de pe Tamisa si nu numai. Big Ben anunta miezul noptii, dupa care incepe spectacolul de artificii de 15 minute. Londra este un oras al petrecaretilor, oferta de pub-uri, baruri si cluburi fiind foarte generoasa. Cei care vor distractie si bautura de Revelion gasesc in Londra unul dintre cele mai bune locuri din lume.
 

Tokyo


In Tokyo, festivitatile de sfarsit de an incep pe 29 decembrie si se prelungesc pana pe 4 ianuarie. Turistii nu prea au obiective turistice de vazut in aceasta perioada deoarece cele mai multe sunt inchise. In schimb, cluburile si restaurantele sunt pline. Peste tot au loc petreceri cu muzica, dans si focuri de artificii. In prima zi a Anului Nou, pe 1 ianuarie, Palatul Imperial isi deschide portile catre public.


Sursa foto: harboursydney.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea