Vacante

# destinatii relaxare # vacanta exotica #relaxare

Top destinatii exotice accesibile pentru relaxare

Bucura-te din plin de cele mai frumoase destinatii exotice accesibile, acolo unde clipele de relaxare la malul marii, soarele ce straluceste tot timpul anului si atmosfera tropicala sunt mai aproape ca niciodata!

Paradisurile tropicale au o aura aparte, care cheama din departare, insa de multe ori distantele mari pe care trebuie sa le parcurgi, dar si preturile practicate de resorturile de lux, te impiedica sa te gandesti la ele ca la destinatii exotice accesibile, in care sa-ti petreci timpul in ritmurile linistite ale unui travel mood de relaxare.

Pe de o parte, este normal ca lucrurile sa stea asa, insa exista si perioade in care un cumul de conditii favorabile se intrunesc pentru ca o vacanta intr-un astfel de loc sa nu mai para imposibila, putandu-se ridica la costurile unui sejur in Grecia, de exemplu. Descopera care sunt acele destinatii exotice de top unde poti sa-ti petreci un sejur de vis si afla cand sunt mai accesibile ca niciodata, luand in considerare cele mai bune oferte de zboruri si de cazare.

1. Krabi, Thailanda

Primul gand ne duce la Krabi, acea provincie de coasta ce incanta calatorii din intreaga lume veniti in vacanta in Thailanda cu plaje fantastice, cu formatiuni de stanca spectaculoase, ce se ridica in larg deaupra apelor de azur, cu recifuri de corali uluitori, cu un tarm plin de cascade si pesteri ascunse, dar si cu o multime de insule pe care poti sa ajungi pentru a te rasfata intr-o atmosfera exotica desavarsita.

2. Zanzibar, Tanzania

In Zanzibar descoperi una dintre acele destinatii exotice accesibile in care frumusetea uluitoare a arhipelagului se impleteste cu o cultura locala aparte, influentata din plin de civilizatiile colonizatoare succesive. Dar asta nu inseamna ca unele obiceiuri nu au ramas la fel, fiindca pe insula principala, Unguja sau Zanzibar, localnicii continua sa culeaga fructele de mare de pe plajele spalate de maree. Adauga resorturile exclusiviste, nisipurile albe, satele idilice si frumoasele orase coloniale pe care le gasesti in diferitele colturi ale insulei si bucura-te de clipe si de experiente de exceptie.

3. Republica Dominicana, Caraibe

Din celebra statiune Punta Cana si pana in noua destinatie hip, Samana, Republica Dominicana cucereste cu plaje albe care se intind nestingherite pe marginea apelor albastre ale Marii Caraibilor, lasand loc vegetatiei luxuriante si resorturilor exclusiviste, ce atrag deopotriva familiile cu copii si indragostitii aflati in luna de miere.

4. Bali, Indonezia

Spiritualitatea fascinanta, ce trece dincolo de templele superbe, si frumusetea naturala a acestei insule binecuvantate fac din Bali una dintre cele mai incantatoare destinatii exotice din lume. Terasele verzi de orez, plajele impresionante, vegetatia tropicala luxurianta ce se intinde spre munti vulcanici, ascunzand cascade rasunatoare, creeaza un spatiu ireal, din care te desprinzi cu greu.

5. Sri Lanka

Diversitatea de experiente de care poti sa ai parte intr-o vacanta in Sri Lanka se datoreaza trasaturilor incredibile ale acestei insule din sud-estul Indiei, pe care poti sa o strabati rapid dintr-o parte in alta. Treci de paduri tropicale si de munti si dai de plaje cu ape albastre, poposesti la temple de rugaciune si apoi vezi elefantii in mediul lor natural. si multe altele, intr-o vacanta exotica impecabila.

6. Cuba, Caraibe

Farmecul colonial al Havanei este suficient pentru a-ti dori o vacanta in Cuba. Insa nu uita de frumoasele plaje din nordul insulei, care se lasa spalate de apele cristaline ale Marii Caraibilor, si nici de muntii cu vegetatie luxurianta, in care aveau loc miscarile trupelor de gherila ce urmau visul revolutionar al unor Che Guevara si Fidel Castro.

7. Barbados

Inclusiv Barbados, una dintre cele mai exclusiviste insule din Caraibe, se inscrie in topul nostru cu destinatii exotice accesibile. Afla cum este posibila o vacanta aici fara sa trebuiasca sa faci sacrificii financiare peste masura si bucura-te de plajele sale perfecte si de resorturi de lux cum in putine locuri intalnesti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea