Vacante

#paste #paste 2012 #destinatii paste 2012 # vacanta de primavara #destinatii primavara

Top destinatii de Paste pentru vacanta de primavara

Cei care isi doresc sa petreaca vacanta de Paste intr-o destinatie potrivita pot alege din cele mai interesante destinatii in care au loc evenimente specifice acestei sarbatori.
 

Pastele la Vatican, Roma


Desi Pastele catolic si cel ortodox nu coincid an de an, cei care petrec o saptamana la Roma, in primavara, au posibilitatea de a prinde ambele momente. Pentru catolici, Vaticanul constituie destinatia numarul 1 de Paste. Ceremoniile de Paste au loc in aproape fiecare biserica din Roma. Metropola este celebra pentru numarul sau de biserici si monumente religioase.
 

Easter Sunday la New York


In New York are loc o parada de Easter Sunday. Traditia este veche din secolul al XIX-lea si cere participantilor sa poarte haine noi in Duminica Pastelui. Cei care vor sa participe la eveniment trebuie sa mearga la Catedrala St. Patrick din Manhattan.
 

Semana Santa in Rio de Janeiro


Brazilia are un numar foarte mare de credinciosi catolici, astfel incat Pastele constituie un moment extrem de important din an. Cu ocazia Saptamanii Sfinte din Rio de Janeiro (Semana Santa), au loc procesiuni pe multe dintre strazile orasului. Se intind covoare de flori si se sarbatoreste Invierea. Locuitorii orasului obisnuiesc sa-si petreaca aceasta sarbatoare in familie, pe plaja si in cele mai populare destinatii de vacanta.
 

Galtur Easter Festival in Tirol


Cei care isi doresc sa schieze de Paste pot merge in Tirol. Festivalul Galtur Easter din Tirol se desfasoara in regiunea de schi din Silvapark. Galtur este cunoscuta ca o destinatie potrivita pentru vacantele in familie. Galtur Easter este un festival al zapezii dedicat in principal copiilor. In cadrul acestuia, cei mici joaca jocuri si participa la programe special concepute pentru copii.
 

Paste in Viena


Pietele de Paste din Viena sunt favoritele copiilor. Acestia gasesc aici o varietate foarte mare de oua si iepurasi de ciocolata. Unul dintre cele mai frumoase locuri din care sa cumperi cadouri de Paste este Palatul Schoenbrunn. Tot de Paste se pot face excursii in jurul Vienei.

Sursa foto: 2trav2.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea