Vacante

#miami #split #venetia #amsterdam #puerto-vallarta #cancun #destinatii de vacanta #vacanta primavara

Destinatii superbe pentru primavara 2013

Dupa toate aceste luni de temperaturi scazute si zapada, planificarea vacantei de primavara este ca o raza de soare. Pentru a te bucura de o vreme frumoasa in vacanta de primavara, iti sugeram cateva destinatii cu adevarat speciale in perioada martie - mai.


Miami

Cu toate ca preturile sunt destul de piperate in Miami, nu vei avea niciunde parte de o experienta mai frumoasa ca aceasta, de peisaje desprinse parca din Paradis, de petreceri si plaje cu nisip fin si ape albastre.

In luna martie te poti bronza fara probleme in Miami, iar pe timpul noptii te poti distra in cele mai exclusiviste cluburi din lume.


Cancun

Cancun este una dintre cele mai apreciate destinatii de primavara din America de Nord. Aici te vei bucura de preturi mici la cazare, plaje superbe si viata de noapte activa.


Puerto Vallarta

In Puerto Vallarta (Mexic) te poti bucura, de-a lungul zilei, de plaje libere si linistite, munti care pot fi escaladati chiar si de un amator si golfuri retrase, ascunse. In timpul noptii, vei descoperi o multitudine de terase, cafenele, baruri si cluburi in care te poti distra pana la rasaritul soarelui.


Split

Daca iti doresti o excursie intr-un oras din Europa, Split este una dintre cele mai bune variante. Orasul se afla in Dalmatia, pe Costa Adriatica si, cu toate ca temperaturile nu iti vor permite inca sa faci plaja in luna martie, cu siguranta te vei putea plimba in maneca scurta pe strazile frumosului oras.

 

Amsterdam

Asmterdamul este un oras pe care il poti vizita in orice perioada a anului, insa primavara vei descoperi un farmec aparte pe strazile capitalei olandeze. In aceasta perioada este cu adevarat fascinant sa te plimbi cu barca, sa iei picnicul in locurile special amenajate din parcuri, sa te plimbi cu bicicleta sau pur si simplu sa te relaxezi intr-un bar specific zonei.


Venetia

Luna aprilie este ideala pentru a vizita Venetia. In acea perioada orasul pare a fi un muzeu viu, temperaturile sunt potrivite pentru a te imbraca in tinute lejere, iar strazile orasului nu sunt impanzite cu turisti. Frumusetile Venetiei te vor lasa fara rasuflare in lunile de primavara, asa ca nu rata aceasta sansa.



Sursa foto: njcharters.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea