Vacante

#oferte turism #orase turism # turism orase # infoturism #viata de noapte # orase viata de noapte # oferte paris # oferte londra

Top 5 orase din lumea intreaga cu o viata de noapte exploziva!

Marile orase se pot lauda nu numai cu o viata agitata pe intreaga durata a zilei, ci si cu un spectacol frenetic nocturn desfasurat in cluburile exclusiviste adapostite de aceste metropole. Iata orasele unde adevarata viata incepe la miezul noptii si se termina abia in zori.

1. Roma

Cetatea Eterna poate fi denumita, pe buna dreptate, orasul insomniilor. Cum cinele tarzii sunt o constanta in viata italienilor, viata de noapte incepe in Roma abia dupa ora 1 si ia sfarsit pe la 6 dimineata. Alege Club Goa pentru DJ-ii care vin in fiecare seara sa incinga atmosfera, Alien pentru dansatoarele care anima multimea sau Gilda in cazul in care vrei sa vezi cum petrec cei mai bogati italieni.

Foto:flybee.com

2. Montreal

In ciuda vremii mai reci, canadienii par dezghetati atunci cand vine vorba de petreceri nocturne. Montreal este scena unor show-uri nocturne exclusiviste, care implica frenezia norda-americana si stilul mostenit de la stramosii francezi. Le Fab este locul unde poti servi un cocktail facut de cei mai renumiti barmani din lume, Pullman iti ofera posibilitatea unei cine sofisticate stropita cu vinuri de renume, iar Le Balcon este locul unde poti savura un spectacol de cabaret bucurandu-te de intimitatea separeului tau.

Foto:lastminute.com

3. New Orleans


Mardi Gras este doar apogeul exploziei de petreceri din New Orleans, pentru ca in capitala mondiala a jazz-ului se petrece tot timpul si, mai ales, toata noaptea. Bourbon Street este o strada care si-a creat renumele de bulevard al petrecerilor prin cele mai bune baruri si, deloc surprinzator, prin mancarurile traditionale pe care le poti servi aici. Barurile de pe Boubon Stret tin si loc de scena pentru artistii locali asa ca ai sansa de a te distra pana in zori.

Foto:neworleanseasytravelguide.com

4. Bangkok

Vrei sa zaresti fata unui Babel modern? O noapte in Bangkok te va lamuri pe deplin de ce este cel mai vizitat oras din lume. Explozia financiara din capitala Thailandei a dus viata de noapte din Bangkok pe culmile rafinamentului.

Foto:about.me

5. Buenos Aires


Brazilia are sezonul de carnaval, dar argentinienii din Buenos Aires nu se lasa mai prejos cand vine vorba de petrecerile nocturne. Viata de noapte din Buenos Aires seamana cu un carnaval continuu care debuteaza la miezul noptii pentru a lua sfarsit cand soarele este sus pe cer. Nu este deloc neobisnuit ca o petrecere sa dureze pana la sase dimineata, dar sunt cazuri in care fiesta argentiniana isi domoleste focul abia dupa ora 8. Iar seara urmatoare incepe din nou.



Foto: albushotel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea