Vacante

#destinatii de vacanta #recomandari #pinterest

Top 5 locuri in care sa calatoresti recomandate de Pinterest

Pinterest este una dintre retelele de socializare in plina crestere. Aici, fotografiile din calatorii arata noile tendinte si gusturi ale utilizatorilor. Iata, in continuare, un top al celor mai populare destinatii, conform Pinterest.


1 Stadionul Dodger, Los Angeles

Stadionul Dodger este unul dintre cele mai importante terenuri sportive din Statele Unite. Inaugurat in 1962 si apreciat de fanii baseball-ului din toata lumea, Dodger Stadium a gazduit multe meciuri in care au jucat sportivi renumiti.

Stadionul are o capacitate de 56.000 de locuri. Pe Dodger Stadium se organizeaza si tururi pentru turisti. Acestia viziteaza terenul si diverse spatii ale stadionului, precum clubul exclusivist, zona dedicata presei sau restaurantul.


2 Maracaibo, Venezuela

Maracaibo este unul dintre cele mai mari orase din Venezuela. Aflat in nord-vestul tarii, orasul este apreciat pentru centrele comerciale de aici, muzica traditionala si parcurile sale.

Lacul Maracaibo are o suprafata de 13 mii kilometri patrati, fiind pe locul 23 in topul celor mai mari lacuri din lume.
 

3 Chimney Rock, Carolina de Nord

Chimney Rock State Park este un parc national din Carolina de Nord, Statele Unite. Parcul constituie o alegere potrivita pentru turistii care vor sa faca drumetii pe munte. Parcul atrage vizitatorii cu traseele sale montane, o cascada spectaculoasa si mai multe evenimente care au loc aici.
 

4 Lacul Sauris, Friuli, Italia

Sauris este un lac artificial din regiunea Friuli, in Italia, apreciat pentru culoarea turcoaz a apei. Turistii isi petrec vacantele in aceasta destinatie pentru pescuit, canoeing si windsurfing. De-a lungul lacului sunt diverse trasee montane. Orasul Sauris, din apropiere, este cunoscut pentru specialitatile sale culinare.


5 Minnamurra, Australia

Minnamurra se afla in regiunea Illawarra din Australia. Aceasta destinatie de vacanta este frecventata de cei care practica snorkelling si kayaking. Plajele si traseele de-a lungul coastei sunt preferatele celor care isi doresc o vacanta linistita, in aer liber.

Sursa foto: travelsmartblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea