Vacante

#valentine's day #sfantul valentin #destinatii #top #litoral #predeal #sinaia #ziua indragostitilor

Top 5 destinatii romanesti de Sfantul Valentin

In acest an ai hotarat sa ramai in tara de Sfantul Valentin. Daca ai la dispozitie un buget redus, insa si dorinta de a petrece aceasta zi cu persoana iubita, intr-o locatie speciala, poti alege sa petreci sfantul valentin in Romania, intr-una dintre locatiile pe care ti le propunem.
 

La munte de Sfantul Valentin
 

1. Sinaia, o locatie speciala
 

Statiunea Sinaia este una dintre cele mai frumoase destinatii din tara noastra, fiind detinatoarea unor obiective turistice incarcate de istorie si pline de romantism. Fie ca vei merge la pas prin oras, ori in vizita la Castelele Peles si Pelisor, vei gasi un loc incarcat de romantism si istorie. Nu uita insa ca in Sinaia poti practica si sporturi de iarna, pe partiile montane care sunt gazduite de acest oras. De asemenea, poti oricand sa mergi in statiunile din jur, toate acestea transformandu-ti mica vacanta intr-una speciala.
 

2. Predeal, o destinatie de iarna
 

Oraselul Predeal le poate oferi indragostitilor care il viziteaza nu numai aerul curat de munte ci si posibilitatea de a practica sporturi de iarna pe partiile din aceasta locatie.

Insa in afara de acestea, Predealul ofera si cateva obiective turistice: Canionul Sapte scari, Cascada Tamina, Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei, Manastirea romano-catolica si capela catolica Timisul de Jos, Biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, Gara Predeal sau Monumentul Eroilor din fata garii Predeal. Cei care ajung in Predeal pot oricand sa se deplaseze si spre alte statiuni de pe Valea Prahovei, precum Sinaia sau Azuga.

 

3. Balea, destinatie pentru indragostitii pasionati de munte
 

Statiunea Balea este un loc special de pe harta turistica a tarii si poate fi o idee foarte buna pentru indragostitii care isi doresc sa serbeze Valentine’s Day intr-o locatie speciala.

Cei care aleg Balea pentru o vacanta romantica au la dispozitie numai posibilitatea de a se caza la faimosul hotel de gheata Ice Hotel de la Balea Lac, ci si optiunea petrecerii timpului liber in natura, la aer curat, la plimbare sau practicand sporturi de iarna.
 

Vacanta in nordul Moldovei de Valentine’s Day
 

4. Statiunile din Nordul Moldovei, destinatie pentru iubitorii de liniste
 

O alta idee de destinatie pentru o scurta vacanta de Sfantul Valentin este nordul Moldovei cu toate statiunile sale – Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc etc.. Poti merge cu persoana iubita la plimbare prin oraselele bucovinene, poti incerca partiile din aceasta zona sau te poti distra cu ocazia Serbarilor Zapezii care au loc in fiecare an, in luna februarie in statiunea Vatra Dornei. Ce poate fi mai romantic decat o plimbare cu sania trasa de cai prin albul zapezilor bucovinene sau un sarut dupa o tura de schiat?
 

Vacanta la mare de Sfantul Valentin
 

Desi iarna, marea poate capata un plus de romantism pentru indragostiti. Litoralul romanesc poate deveni o destinatie speciala pentru cei care isi doresc sa vada marea si altfel decat sub razele soarelui de vara.

O plimbare romantica pe faleza din Constanta sau prin nisipul de pe plaja ar putea deveni momente de neuitat pentru tine si iubita sau iubitul tau. De aceea, nu uita sa cauti in ofertele hotelurilor de pe litoral sau in cele ale agentiilor de turism ofertele de Sfantul Valentin din acest an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea