Vacante

#cele mai frumoase plaje #plaje #Rabbit Beach #Grace Bay #Plaja Whiteheaven #Baia do Sancho #Flamenco Beach

Cele mai frumoase plaje din lume

Apele cristaline si plajele cu nisip fin din intreaga lume au fost prezentate intr-o competitie pentru titlul de "cea mai frumoasa plaja din lume".

Evenimentul a fost organizat de Trip Advisors, sub numele de Premiile TripAdvisor’s Traveler's Choice 2013.  Iata care sunt cele mai frumoase 5 plaje din lume:


1. Rabbit Beach - Lampedusa, Italia

Rabbit Beach ocupa prima pozitie in topul celor mai frumoase plaje din lume. Aceasta se evidentiaza prin ape limpezi si albastre si printr-un nisip fin, alb, cu sclipiri de diamant.

Plaja se afla in partea de sud-vest a Siciliei si pentru ca, la un moment dat, a fost "invadata" de iepuri, aceasta a ramas cu numele de Plaja Iepurilor.

Turistii inca mai pot vedea din cand in cand cate un iepure in apropierea plajei.

De asemenea, spre sfarsitul primaverii, de pe plaja se pot vedea testoasele Caretta Caretta.


2. Grace Bay - Insulele Turks si Caicos

Grace Bay ocupa cea de-a doua pozitie in topul celor mai frumoase plaje din lume, datorita faptului ca este foarte mare.

Plaja se intinde pe kilometri intregi - ceea ce inseamna ca turistii nu trebuie sa se inghesuie si se pot bucura de peisaj fara sa fie deranjat de alte persoane.

Aici vei gasi foarte multe hoteluri de lux si vile de inchiriat.


3. Plaja Whiteheaven - Australia


Plaja Whiteheaven se afla pe locul 3 in topul celor mai frumoase locuri din lume din acelasi motiv pentru care si-a castigat si numele de "Raiul Alb". Este vorba despre nisipul alb care o acopera, din cuart.


4. Baia do Sancho - Brazilia

Baia do Sancho este cea mai frumoasa plaja din Brazilia si se bucura anual de milioane de turisti datorita apei verde smarald, vegetatiei bogate si nisipului alb pur.

Partea buna este ca poti merge la aceasta plaja pe toata durata anului, datorita temperaturilor ridicate.


5. Flamenco Beach - Puerto Rico

Insula Culebra din Puerto Rico gazduieste una dintre cele mai frumoase plaje din lume: Flamenco Beach. Acesta este locul ideal pentru turistii care adora sa faca scufundari, sa inoate si chiar sa pescuiasca.



Sursa foto: lasvegashotelsadvisor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea