Vacante

#rezervari online #probleme #rezervare vacanta

Top 4 probleme care apar pe site-urile de rezervari online

Site-urile de online constituie o modalitate rapida si individuala de planificare a vacantei. Accesul rapid si rapiditatea cu care gasesti o oferta si faci o rezervare vine cu anumite riscuri.

Iata in continuare top 4 probleme care apar pe site-urile de rezervari online:


1 Erori in sistemul de rezervare


Erorile tehnice sunt intotdeauna un risc, chiar daca acestea nu reprezinta situatii des intalnite. Sistemul de rezervari al unui hotel poate sa nu fie sincronizat cu sistemul unui site de rezervari online.

Pentru a evita sa te trezesti la hotel ca nu dispui, de fapt, de nicio camera, cel mai sigur este sa contactezi hotelul pentru o confirmare. Noteaza-ti numele persoanei cu care vorbesti, ora si ziua. In acest fel, daca apare o problema cand ajungi la receptie, vei avea detaliile necesare.


2 Cerinte specifice pentru camera de hotel


Chiar daca site-urile de rezervari permit afisarea rezultatelor in functie de diverse criterii, precum fumatori/nefumatori, acestea nu le si garanteaza. De aceea, singura metoda de a fi sigur ca beneficiezi de o camera de tip family room sau de o camera de nefumatori este sa contactezi hotelul sau sa rezervi la un hotel care este numai de nefumatori.


3 Informatii despre hotel


Ai facut rezervarea, esti relaxat ca ai totul planificat, ajungi la hotel si ti se da una dintre cele mai proaste camere sau constati ca mai ai de platit pentru servicii suplimentare oferite de hotel. Ce este de facut?

Cauta cele mai recente informatii despre hotel, inainte sa faci rezervarea. Noile cataloage emise de agentiile de turism, informatiile din review-uri sau de pe forumuri te pot ajuta sa afli daca hotelul are o problema cu mancarea sau daca unele camere nu sunt renovate. Nu te rezuma niciodata la descrierea site-ului oficial al hotelului, daca este vorba despre o companie necunoscuta. Compara serviciile platibile descrise de site-ul de rezervari cu cele mentionate de catre hotel.


4 Contractul necitit cu atentie


Cand faci o online , citeste care sunt clauzele partilor si vezi in special ce se mentioneaza despre rezolvarea reclamatiilor. Se poate sa faci o rezervare pe un site si sa apara probleme cu avionul care iti afecteaza si cazarea. Alege acele site-uri care ofera si asistenta in cazul in care apar situatii neplacute.

Sursa foto: businessinsider.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea