Vacante

#munchen #germania #berlin #hamburg #orase de vizitat #dresda

4 orase de vizitat din Germania

Pleci catre Germania, insa nu stii exact care sunt orasele pe care ar trebui sa le vezi? Iata topul cel mai apreciate orase din Germania si ce anume poti vedea in fiecare dintre acestea.


Berlin

Berlinul este un oras cu mai multe "fete". In Berlin vei vedea o arhitectura si constructii moderne, iar apoi vei putea trece rapid la un palat baroc.

In Berlin vei putea vizita una dintre cele mai frumoase gradini zoologice din lume, iar seara ti-o vei putea petrece ascultand una dintre cele mai bune si apreciate orchestre la nivel mondial.


Munchen

Cu toate ca Munchen-ul a fost distrus in mare parte in timpul celor doua razboaie mondiale, s-a reusit recrearea unei mari parti dintre cladirile vechi.

La Munchen poti vedea Hofbrauhaus, acolo unde poti savura o bere imensa, iar apoi poti vizita lagarul de concentrare de la Dachau, acolo unde au avut loc ororile din perioada Holocaustului. Nu este o priveliste prea placuta, insa vei putea asocia mai bine povestile pe care le stii din filme si din cartile de istorie cu locul in care s-a petrecut dezastrul din perioada respectiva.


Hamburg

Hamburgul este al doilea, dupa Berlin, ca dimensiune si populatie. Aici vei descoperi cel mai mare port din Europa, iar o plimbare de-a lungul canalelor si cailor navigabile te vor ajuta sa intelegi de ce Hamburgul este numit "Venetia Nordului". Daca ajungi in Hamburg nu rata excursia la piata locala de peste (Fischmarkt), viziteaza Districtul Merchants sau Reeperbahn (Red Light District), zona descrisa adesea ca fiind un loc in care se pacatuieste.

Aici vei gasi, dincolo de cluburi, restaurante si baruri, foarte multe cluburi de striptease, sex-shopuri si bordeluri.


Dresda

Aflat pe malul raului Elba, Dresda este un oras luxuriant si verde, plin de paduri si parcuri. Dresda are foarte multe de oferit pe partea culturala si artistica.

Daca iti plac prezentarile operelor de arta, cu siguranta vei fi incantat de faptul ca vei avea acces la muzee precum Galeriile Marilor Maestri (Gemaldegalerie Alte Meister) si Grunes Gewolbe.



Sursa foto: zepelintour.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea