Vacante

#Flyway Taiwan #Pestera de gheata #observator #atractii turistice #destinatii de vacanta

3 atractii turistice spectaculoase ce vor fi inaugurate in 2015

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru vacanta din 2015, ai de unde alege! Aventuri la inaltime prin inima junglei sau o experienta inedita in mijlocul unui ghetar pot face parte din planurile tale, caci astfel de atractii turistice inedite vor fi deschise publicului incepand din aceasta primavara. Iata ce destinatii spectaculoase nu trebuie sa ratezi:

Pestera de gheata din Langjokull, Islanda

In mai putin de trei luni poti intra intr-un tunel sapat in inima ghetarului Langjokull, langa Reykjavik, lung de 500 de metri, cu restaurante, baruri, coridoare si incaperi de diferite forme, dar si o capela unde se pot lega destine pe viata.

Turistii vor afla prin intermediul unui ghid cum s-a format ghetarul si vor putea observa totodata cel mai spectaculos tip de gheata albastra. Luminile instalate in peretii ghetarului transforma expeditia in una dintre cele mai interesante experiente pe care o poti trai anul aceasta. Chiar daca va fi inaugurata in iunie, pestera va putea fi vizitata doar pana in octombrie, din cauza conditiilor meteo.

Sursa foto: descopera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea