Vacante

#accesorii pegas #kendama #skateboard #bicicleta #role

Top 3 accesorii de la Pegas, perfecte pentru adolescenti

Adolescentii de azi sunt mult mai atenti la tendinte si vor sa fie in pas cu moda nu doar in ceea ce priveste vestimentatia sau coafurile, ci si in privinta accesoriilor. Tinerii se copiaza unul pe celalalt si astfel trendurile se raspandesc rapid.

 

Exista cateva accesorii care nu ar trebui sa ii lipseasca niciunui adolescent. Vorbim aici despre un skateboard ori despre o pereche de role si, de ce nu, de o Kendama. Pegas are propriile branduri pentru toate aceste accesorii.

Scandal

Skateboardurile clasice, cele in care aveai nevoie de ceva forta si indemanare pentru a le controla, au fost inlocuite cu cele electrice. Sunt inedite, sunt mai comode si mai usor de utilizat. Asa a aparut Longboardul electric Scandal, care face parte din familia de vehicule electrice de la Pegas. Este dotat cu doua motoare in rotile din fata, ceea ce ii asigura stabilitate, are doua moduri de viteza, fiind considerat ideal pentru deplasarea prin oras sau prin parc. Longboard-ul Scandal este controlat de un joystick wireless, iar bateria are o capacitate de 4400mAH. Autonomia acestui Longboard este de aproximativ 23 de kilometri si are nevoie de doua ore pentru a se incarca complet. Poate atinge o viteza maxim de 30 Km/h. Deck-ul din fibra hibrida de sticla asigura o manevrabilitate sporita si elasticitate optima, sustin cei de la Pegas. Practic, avem de a face cu un mijloc de locomotie perfect pentru adolescenti, e usor de utilizat si simplu de depozitat, intrucat ocupa foarte putin spatiu.

Bliss

Daca mai tii minte patinele cu rotile clasice, ei bine, Pegas le-a scos din nou la lumina si a creat o intreaga colectie numita Bliss. Te poti da pe role de acum indiferent de varsta. Si nu va mai trebui sa iti faci probleme ca nu reusesti sa iti tii echilibrul, intrucat acestea sunt concepute sa fie folosite inclusiv de incepatori. Patinele cu rotile Bliss au fost create pentru o alunecare lina, fara probleme.

Gheata inalta prezinta o siguranta optima, fiind gandita sa protejeze glezna de orice accident nedorit, dar este construita in acelasi timp din materiale care faciliteaza o circulatie foarte buna a aerului, avand un grad marit de confort pentru picior. Spre deosebire de vechile patine cu rotile, acestea au rotile realizate dintr-un material rezistent la uzura prematura. Axurile din aluminiu si rulmentii de tip ABEC 7 contribuie la un control perfect in timpul mersului.

Kendama Samurai

Kendama a devenit foarte populara in randul adolescentilor in ultimul an. Este o jucarie provenita din Japonia, iar denumirea ei se refera atat la jucaria din lemn cu trei cupe in care poti prinde o bila, cat si la numele jocului practicat cu această jucarie din lemn. Acest joc de indemanare a prins foarte bine, chiar si copii de 5-6 ani devenind adevarati maestri in manuirea ei. Tocmai de aceea, kendama nu trebuie sa lipseasca din casa niciunui adolescent.

Pegas a lansat linia Kendama Samurai, realizata din lemn de nuc, de salcam sau de fag si colorata cu vopsea lucioasa sau mata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea