Vacante

#destinatii europene #vacanta europa #destinatii de vacanta

Top 10 destinatii din Europa pe care trebuie sa le vizitezi in 2019

Anul acesta alege una dintre destinatiile europene de top pentru o vacanta de neuitat. Printre locurile in care poti sa iti petreci concediul sau sa mergi intr-un city break in 2019 se afla si orase mai putin populare pana acum, dar care te vor surprinde cu ceea ce au de oferit.

1. Braga, Portugalia

Sursa foto: unsplash.com

Braga se afla la o ora distanta de mers cu trenul din Porto si este orasul care ofera intr-o maniera calda si prietenoasa, tot ce are Portugalia mai frumos. Orasul va fi pe placul impatimitilor de cumparaturi, dar are si atractii turistice ce nu trebuie ratate: Catedrala Gotica, superba gradina Santa Barbara sau sanctuarul Bom Jesus do Monte

2. Monte Isola, Italia

Sursa foto: pixabay.com

Monte Isola este paradisul pe Pamant! Aceasta este una dintre cele mai frumoase destinatii din Italia si cu siguranta cea mai apreciata asezare din Lombardia. Monte Isola are doar cativa kilometri patrati si este de fapt un munte care se inalta din mijlocul lacului Iseo.

3. Metz, Franta

Sursa foto: pixabay.com

Metz este una dintre cele mai cautate destinatii ale momentului in Franta. Oraselul este perfect pentru cei care cauta liniste si relaxare sau un loc in care sa isi petreaca vacanta in familie. In Metz, poti rataci ore bune pe strazile pietonale cu magazine sau intr-o plimbare de-a lungul raului, in parcuri sau gradini, ori poti sta la cafenelele si terasele de aici, mereu populate de turisti.

4. Malaga, Spania

Sursa foto: pixabay.com

Malaga este una dintre cele mai cautate destinatii din Spania, in 2019. In Malaga te poti bucura de plimbari pe aleile din centrul istoric, de aerul proaspat de mare sau poti trai experiente culinare de neuitat in unul dintre cele mai frumoase orase europene.

5. Geneva, Elvetia

Sursa foto: pixabay.com

O vacanta in Geneva inseamna o vacanta in unul dintre cele mai elegante orase europene. Geneva are un aer aparte, o stralucire inconfundabila, este surprinzatoare si perfecta pentru un city break in care vrei sa imbini shoppingul cu vizitele la cateva obiective turistice si relaxare in natura frumosului oras din Elvetia.

6. Bratislava, Slovacia

Sursa foto: pixabay.com

In cazul in care iti doresti o vacanta plina de atractii culturale, gastronomie exceptionala, experiente inedite si o atmosfera speciala, Bratislava este destinatia perfecta in 2019. In capitala Slovaciei vei intalni o imbinare perfecta a istoriei vechi de secole cu epoca moderna.

7. Budapesta, Ungaria

Sursa foto: pixabay.com

Budapesta se afla pe primele locuri in topul destinatiilor europene in 2019. In cazul in care iti planifici o vacanta in capitala Ungariei, vei gasi aici o combinatie prefecta de cultura, gastronomie, ape termale si atractii turistice care fac parte din patrimoniul mondial.

8. Atena, Grecia

Sursa foto: pixabay.com

Atena isi intampina si in 2019 turistii cu soare, mancare buna, cultura din plin, o viata de noapte efervescenta, mare cu apa limpede si cer albastru. Intr-o vacanta la Atena, nu rata sa descoperi cat mai mult din arhitectura superbului oras, cartierul Plaka, monumentele istorice, incearca neaparat gastronomia locala, bucura-te de viata de noapte si de magazinele din capitala Greciei.

9. Florenta, Italia

Sursa foto: pixabay.com

Florenta te va cuceri cu frumusetile, lumina si atmosfera de aici. Nu este de mirare ca in Florenta, cei mai mari artisti si-au gasit inspiratia si au dat nastere celor mai mari capodopere din toate timpurile. Florenta are o arhitectura bogata, multe muzee, si tot aici poti sa vezi picturi si sculpturi celebre in toata lumea.

10. Kotor, Muntenegru

Sursa foto: pixabay.com

Kotor este cea mai la moda destinatie din Europa in 2019. Orasul din Muntenegru este autentic,fascinant si iti taie pur si simplu respiratia. Kotor este perfect pentru o vacanta in care iti doresti sa te relaxezi si in acelasi timp un oras pe placul gurmanzilor, a indragostitilor si a celor care apreciaza istoria si cultura.

Sursa foto principala: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea