Vacante

#targ #turism #oferte #sezon #sarbatori

Targuri de turism la care poti merge in octombrie

S-a dat startul la vacanta de iarna! Pachetele pentru schi, Craciun si revelion se gasesc deja in ofertele agentiilor de turism . In luna octombrie, ai nici mai mult, nici mai putin de 4 turism in capitala. Cauta cea mai buna varianta pentru tine si profita de ofertele speciale.

Tine cont de faptul ca oferta va fi extrem de diversificata, la 4 evenimente care fiecare tinteste spre atragerea unui public cat mai numeros. Vor avea loc tombole si se vor oferi reduceri pentru pachetele vandute in perioada targului. De asemenea, poti achizitiona o vacanta de iarna pentru ultimele saptamani din 2010 sau pentru iarna 2011 la preturi promotionale, prin ofertele de tip early booking.
 

Winter Holiday , un targ aflat la prima editie in 2010
 

Incepand cu 2010, ANAT-ul (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) isi organizeaza propriile lui targuri. Editia de toamna a targului ANAT se numeste Winter Holidays si va avea loc la Palatul Parlamentului, intre 7 si 10 octombrie.

turism Winter Holidays aduce vacante pentru iarna 2010-2011. O alta premiera consta din faptul ca targul va reprezenta un nou concept de eveniment, prin faptul ca se alatura unui festival de film (Festivalul International de Film de Turism-BITFF).
 

TravelExpo 2010, primul targ de turism online
 

Intre 13 si 16 octombrie 2010 se desfasoara targul de turism TravelExpo, primul online de turism din Romania. Targul poarta marca agentiei Perfect Tour si anunta pachete pentru vacanta de iarna de la cele de Craciun, revelion si schi la croaziere, vacante cu trenul, destinatii exotice, city break-uri, vacante pentru familii, luna de miere, circuite, bilete de avion si altele.

De asemenea, persoanele varstnice gasesc oferte apartinand unor programe sociale si pentru seniori. Agentia organizeaza o tombola cu tragere la sorti, punand la bataie diverse premii, care constau din sejururi (Costa del Sol), weekenduri (Praga, Viena) si bilete de intrare in Disneyland Paris.
 

Kings Holidays, targul de turism cu oferte de lux
 

Targul de turism Kings Holidays este evenimentul dedicat in principal consumatorilor de lux. Totodata, evenimentul se adreseaza celor care doresc sa-si optimizeze bugetul de calatorie. Targul va avea loc intre 8 si 10 octombrie 2010
 

Targul de turism al Romaniei, editia de toamna
 

Intre 21 si 24 octombrie 2010 se desfasoara la Bucuresti Targul International de Turism (ITF). Editia de toamna este cea de-a 24-a a acestui eveniment, care are loc de doua ori pe an, primavara si toamna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea