Vacante

#targul de turism bucuresti #targul de turism al romaniei #prahova #brasov #bucuresti #targ turism

Targuri de turism din Romania, in aceasta primavara

Targurile de Turism ale primaverii sunt raspandite prin cateva parti ale Romaniei: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Timisoara. Cei care calatoresc in aceste orase in aprilie-mai, au ocazia sa viziteze standurile targurilor si sa gaseasca cea mai ieftina vacanta.

Targurile sunt o oportunitate pentru operatorii de turism si pentru clientii acestora, in privinta alegerii unei vacante de vara, la un pret decent. In plus, discount-urile, tombolele, seminariile si celelalte evenimente organizate aici pot starni interesul vizitatorilor.

Iti prezentam in continuare targurile de turism ale primaverii.

Targul de Turism Timisoara – Salon de Vacanta

In Timisoara se organizeaza anul acesta un targ de turism pentru cei interesati de oferte precum pachetele de weekend in imprejurimile Timisoarei, destinatii deosebite sau curse charter cu plecare din Timisoara. Daca vrei sa stii care sunt cursele low cost din orasele Romaniei catre destinatii internationale, citeste articolul La ce companii aeriene low cost apelam.

Si pentru ca multi operatori de turism au scos in fata ofertele lor cu discount-uri, in aceasta perioada de criza, o posibilitate de a gasi o vacanta la un pret redus este sa vizitezi acest targ.

Targul de Turism Timisoara se desfasoara intre 24 – 26 aprilie 2009 in Iulius Mall Timisoara.

Transylvania Tourism Fair (TTF) in Brasov


Daca vizitezi Brasovul in luna mai, profita nu doar de atractiile turistice minunate de aici, dar si de targul de turism desfasurat anual in cetate. Cea de-a III-a editie Transylvania Tourism Fair se va deschide intre 8 – 10 mai 2009, la International Trade Center. Targul se adreseaza in special operatorilor de turism care ofera diverse servicii.

„Manifestarea se va adresa, ca si in cele doua editii anterioare, autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism”, a anuntat Sorin Dencescu, prim-vicepresedinte patronat ANAT, pe site-ul oficial al targului.

Daca vrei sa stii ce obiective turistice poti vizita in Brasov, mergi aici si aici.

Targul de Turism Bucuresti (TTB) in Bucuresti


In fiecare primavara, locuitorii Bucurestiului au ocazia sa-si aleaga o vacanta chiar in centrul capitalei, la Targul de Turism Bucuresti (TTB). Cei care nu au apucat sa gaseasca oferta potrivita la primul eveniment de acest gen (Targul de Turism al Romaniei), pot merge in Parcul Izvor, pentru a gasi un pachet pe placul lor. La TTB participa agentii de turism, asociatii patronale, tour operatori, companii de transport si alte institutii de profil.

Anul acesta, cea de-a III-a editie a TTB-ului va avea loc intre 8 – 10 mai 2009, in Parcul Izvor din Bucuresti. „Cresterea spatiului de expunere, pe care am programat-o si in anul acesta, are la baza interesul de care s-a bucurat TTB 2008, atat din partea expozantilor cat si din partea vizitatorilor. De aceea, vrem sa fim pregatiti cat mai bine, atat ca spatii cat si ca facilitati, adaugand un plus intregului eveniment, tinand cont de invatatura primului. Ne dorim ca vizitatorii sa fie si mai bine primiti, iar expozantii sa castige in confort”, a explicat Victor Radulescu, director TTB.

Biletul de intrare costa 5 lei. Pentru informatii despre editia de anul trecut, mergi aici si aici

Expo Vacanta in Ploiesti

Anul trecut, in Prahova se organiza pentru prima data Expo Vacanta, un proiect in premiera pentru aceasta regiune. Targul de turism Expo Vacanta a fost creat pentru a iesi in intampinarea cererilor de vacanta si si-a deschis portile la Ploiesti.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea Turismului Prahova. Cea de-a II-a editie a targului de turism Expo Vacanta va avea loc la Ploiesti, la Galeriile Comerciale WinMarkt Grand Center Ploiesti, intre 14 – 16 mai 2009.

Pentru detalii despre Targul de Turism al Romaniei , care s-a desfasurat in acest an intre 19-22 martie, mergi aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea