Vacante

#targ de turism #turism #targ # targ de vacante

Targuri de turism de unde-ti poti lua oferte de vacanta in toamna 2011

Toamna 2011 aduce promotii si oferte speciale pentru vacanta de iarna 2011 - 2012, dar si oferte de vacanta pentru anul viitor. Cei care doresc sa-si planifice din timp o calatorie au ocazia sa aleaga din ofertele expozantilor.
 

Targul de turism Winter Holidays
 

Joi, 29 septembrie 2011, se deschide targul de turism ANAT, Winter Holidays. Asociatia nationala a Agentiilor de Turism, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor invita pe cei aflati in Bucuresti sa viziteze targul la Palatul Parlamentului.

Targul Winter Holidays se afla la cea de-a II-a editie si se adreseaza publicului larg si profesionistilor din turism. In cadrul evenimentului, expozantii vor propune vizitatorilor oferte cu discounturi generoase, programe turistice si pachete speciale de vacanta. Targul se desfasoara in Palatul Parlamentului, in Centrul International de Conferinte si reprezinta editia de toamna a Holiday Market , targul de turism al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

Cei interesati de vizitarea targului pot merge intre orele 10:00 - 19:00 (29, 30 septembrie, 1 octombrie) si intre orele 10:00 - 17:00 (2 octombrie). Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei si include un cupon care permite participarea la tombola organizata in cadrul evenimentului. Pensionarii, copiii cu varste sub 10 ani insotiti de adulti si grupurile organizate de elevi si studenti au gratuitate.
 

Targul de Turism al Romaniei
 

In noiembrie, la Romexpo, are loc editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei. Intre 3 si 6 noiembrie se va desfasura TTR-ul, targul de turism organizat de doua ori pe an, primavara si toamna. La acest targ, cei aflati in capitala vor avea ocazia sa gaseasca oferte si pachete de vacanta, cazare, transport si alte servicii turistice.
 

Alte turism
 

In Cluj Napoca se desfasoara targul de turism Touristica intre 11 si 13 noiembrie. Evenimentul este organizat in parteneriat cu ANAT si este gazduit de Polus Center. Intre 25 si 27 noiembrie are loc Targul de Turism Bacau, editia a V-a.


Sursa foto: salzburgersportwelt.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea