Vacante

#targ de turism #winter holiday #oferte de vacanta

Targul de turism Winter Holidays vine cu Festivalul International de Film de Turism

Cei care vor sa gaseasca o vacanta pentru sarbatorile de iarna sau cei interesati de vacante pentru 2011 au posibilitatea sa mearga la targul Winter Holiday , desfasurat in prima parte a lunii octombrie in capitala.

Targul se desfasoara intre 7-10 octombrie 2010 in cadrul Centrului de Conferinte al Palatului Parlamentului din Bucuresti. Evenimentul este cel de-al doilea de acest gen organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

La targ participa agentii de turism , parteneri hotelieri, companii aeriene,  asociatii regionale de promovare a turismului, birouri de promovare a turismului ale unor tari precum Austria, Ungaria, Franta, parteneri internationali si autoritati locale . Cu ocazia targului de turism, ANAT va aniversa 20 de ani de activitate a patronatului.

Tema targului Winter Holidays este “Romania turistica”. Astfel, pentru 2010, prioritare sunt destinatiile romanesti. Tema include programe ANAT cu oferte speciale, pentru promovarea destinatiilor de vacanta din Romania. Pe durata desfasurarii targului, vizitatorii pot gasi oferte speciale pentru vacanta de iarna 2010-2011, cu destinatii din Romania si de peste hotare, precum si oferte din programe precum “ Inscrieri timpurii ”, “Decada balneara” sau “O saptamana de refacere”.
 

turism si Festival de Film, o premiera nationala
 

In premiera pe plan national, organizatorii au alaturat in acest an Targului International de Turism Winter Holiday, Festivalul International de Film de Turism – BITFF. Este dezvoltat astfel un nou concept de eveniment, mai complex, ca urmare a importantei  pe care o are filmul in promovarea turismului. Vizitatorii targului vor putea sa vizioneze scurt metraje cu teme turistice din tara si din strainatate.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea