Vacante

#targul de turism bucuresti #targ de turism

Targul de Turism Bucuresti se dezvolta la cea de-a II-a editie

bucuresti ( Bucharest Tourism Fair / BT Fair ) se desfasoara in acest weekend in Parcul Izvor, din capitala.

Fiind un targ cu vanzare, bucurestenii care nu au apucat sa-si aleaga oferta de vacanta pentru vara 2008 o pot face acum, beneficiind si de diverse avantaje. Agentiile si tour operatorii participanti au oferte personalizate, oferte speciale, discounturi si diverse bonusuri. Pentru detalii, citeste articolul aici.

Vizitatorii pot participa la tombola targului. Se ofera diverse premii, sejururi in Antalya, Nei Pori, Kusadasi, Ibiza, Cipru, Neptun, croaziere, bilete de avion, etc.

Ce aduce anul acesta Targul de bucuresti

Anul trecut au participat 50 de expozanti la BT Fair, iar in acest an numarul acestora a ajuns la 60. La editia 2008 a targului, Romania este reprezentata in primul rand de litoralul romanesc, pentru care exista un vadit interes in continuare.

Exista insa si oferte speciale pentru alte zone ale tarii, precum Transilvania, Dobrogea, Delta Dunarii, lacasuri de cult din Muntenia si Dobrogea, palate si cetati romanesti, etc.

Vacantele in strainatate sunt reprezentate in special de Grecia, Bulgaria, dar si Portugalia. Aceasta din urma este o noutate care are succes inca de la inceputul acestui an. Ofertele pentru Croatia sunt atragatoare, gratie preturilor.

La Targul de Turism Bucuresti vizitatorii gasesc nu numai agentii mari si tour operatori cu o gama larga de destinatii, ci si operatori turistici specializati. Este vorba fie de anumite destinatii (Italia, Grecia, etc), fie de un anumit public tinta (turismul pentru tineret), sau anumite zone (turismul rural).

BT Fair, primul targ din Romania la OMT

turism din tara noastra care figureaza in Calendarul de evenimente internationale de turism al Organizatiei Mondiale a Turismului (OMT), se arata intr-un comunicat de pe site-ul targului.

„Am luat decizia de a promova Targul de Turism Bucuresti in agenda de evenimente a OMT, deoarece am constatat ca tara noastra nu figureaza cu nici un targ de turism in calendarul anual al Organizatiei internationale amintite. Dupa cum se stie TTB este promovat sub sloganul „Veniti sa va cumparati vacanta! O lume intr-un singur targ!”. Consider ca am facut un pas important pentru cresterea vizibilitatii imaginii Romaniei, in general ca destinatie turistica si de evenimente, in special. Parteneriatul cu MIMMCTPL si PMB ne onoreaza dar ne si obliga sa consolidam aceasta manifestare la standarde superioare de calitate”, a declarat directorul BT Fair, domnul Victor Radulescu.

Albumul foto de la Targul de Turism Bucuresti il gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea