Vacante

#targul de turism bucuresti #targ de turism

Targul de Turism Bucuresti, interviu cu dna Zoica Stanciu

Acasa.ro a fost partener media al Targului de Turism Bucuresti ( ), editia a II-a. Evenimentul s-a desfasurat intre 9 si 11 mai, in aceeasi locatie ca anul trecut, in Parcul Izvor din capitala. Am rugat-o pe doamna Zoica Stanciu, secretar de redactie la Saptamana Turistica, sa ne spuna cateva cuvinte despre modul in care s-a desfasurat BT Fair anul acesta.

Georgiana Leanca: Care este numarul expozantilor anul acesta, in comparatie cu anul trecut?

Zoica Stanciu: Anul trecut au fost 50, anul acesta sunt 60. La o crestere de 20%, este o crestere buna a numarului de expozanti. Speram ca la anul sa se inteleaga importanta acesti targ pentru Bucuresti si pentru ei si sa se creeze o istorie a acestui targ. Sa se permanentizeze.

Georgiana Leanca: Exista vreo tendinta a cererilor pentru o anumita destinatie ?

Zoica Stanciu: Vizitatorii vin la targ pentru Bulgaria. Vin cu fel de fel de intrebari, de exemplu pentru Coasta de Azur , dar numai o singura zi, solicita fel de fel de oferte. Pentru Portugalia au fost foarte multe intrebari. Mai sunt cei care au o oferta completa. Altii sunt expozanti specializati pe Italia, Grecia, Bulgaria.

Georgiana Leanca: Ce ne puteti spune despre ofertele de vacanta in Romania ? Sunt inca cautate ?

Zoica Stanciu: Da, au venit cu intrebari pentru pensiuni, litoralul romanesc, Transilvania, etc.

Georgiana Leanca: Expozantii au venit la cu reduceri, diverse discounturi ?

Zoica Stanciu: Da, am vazut reduceri, in functie de de perioada. Pentru perioada de varf reducerea este cam de 5%, iar pentru celelalte oferte ajunge la 20%. Sunt valabile numai in perioada targului, iar aceste lucruri sunt specificate in oferte.

//stiri.acasa.ro/uploads/format3/5a7f52a23691ba5121084672958418.jpegGeorgiana Leanca: In 2007, dupa terminarea targului, ati tras o linie si v-ati propus, probabil, ca anul acesta sa mai faceti anumite lucruri. Ce ati reusit sa faceti din lucrurile programate pentru BT Fair editia a II-a ?

Zoica Stanciu: Sa facem imbunatatiri. Cei care au fost anul trecut si au venit si anul acesta au spus ca se vede acest lucru. Am tinut cont de tot ce au solicitat ei anul trecut. Fiind un targ la cort este de alt specific. Am adus si am apelat la diferite servicii ca totul sa fie cat mai bine, pentru un targ mobil, in comparatie cu unul fix. Locatia fiind buna, a compensat lipsa de confort a expozantilor.  Avem restaurant, cu mici de la Cocosatu, avem bar.

Georgiana Leanca: Spuneti-mi cate ceva despre premiile vizitatorului, oferite in cadrul Targului de Turism Bucuresti de agentii.

Zoica Stanciu: Anul acesta au oferit mai multe. Vizitatorul targului, cand isi cumpara biletul, trebuie sa completeze pe un tichet numele, localitatea si numarul de , iar pe site-ul targului si in revista Saptamana Turistica vor fi publicati castigatorii; se va face o comisie. Participantii trebuie sa pastreze tichetul ca dovada, atunci cand sunt contactati, in cazul in care castiga excursia.

Georgiana Leanca: Pentru la anul, ce planuri aveti?

Zoica Stanciu: Imediat ce se termina acest targ, vrem sa-l lansam pe cel de 2009, pentru ca dorim sa-l permanentizam.

Georgiana Leanca: Va multumesc.

Albumul foto de la Targul de Turism Bucuresti il gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea