Vacante

#expozanti #targ turism #parcul izvor #targul de turism bucuresti 2009 #oferte vacante #reduceri vacante #bt fair #bucharest tourism fair #targul de turism bucuresti

Targul de Turism Bucuresti 2009 aduce pachete de vacanta la pret redus

Daca mai cauti inca o oferta de vacanta la un pret bun pentru concediul din acest an, la sfarsitul acestei saptamani ai ocazia sa gasesti asa ceva la bucuresti ( Bucharest Tourism Fair – BT Fair ).

Pe langa ultimele noutati turistice, vei putea gasi la targ oferte promotionale , valabile numai in perioada evenimentului, cu diverse reduceri la pachetele de vacanta din acest an. Daca nu ai gasit inca o oferta convenabila pentru vacanta de vara, la BT Fair operatorii de turism iti vor propune cateva variante de pachete, la un pret redus. Daca vii cu familia la targ, trebuie sa stii ca pentru copii se organizeaza concursuri in Parcul Izvor.

Avand un caracter profesional si public, cea de-a III-a editie a targului se va desfasura zilele acestea, intre 8 si 10 mai, in Parcul Izvor din capitala. “Cresterea spatiului de expunere, pe care am programat-o si in anul acesta, are la baza interesul de care s-a bucurat TTB 2008, atat din partea expozantilor cat si din partea vizitatorilor”, a declarat Victor Radulescu, director TTB, pe site-ul oficial.

La BT Fair vor participa tour operatori, agentii de turism, hoteluri, vile si pensiuni, diverse companii furnizoare de servicii, asociatii patronale, parteneri straini, publicatii de specialitate si chiar mesteri si artisti populari. De asemenea, la targ vor fi reprezentanti ai Ministerului Turismului si ai Primariei Municipiului Bucuresti.

bucuresti

Poti vizita targul de vineri pana duminica, intre orele 10:00 – 18:00. Pretul unui bilet de intrare este de 5 lei.

Pentru informatii despre ofertele prezente la targul BT Fair la editia 2008, citeste articolele:

Update 8 mai 2009

Informatii despre ofertele expozantilor de la targ, promotii, reduceri, destinatii noi, vacante charter sau pachete pentru vara 2009 gasesti aici.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea