Vacante

#vacanta #romexpo #targ de turism #targul de turism al romaniei

Targul de Turism al Romaniei la sfarsitul lunii martie

Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei 2011 se desfasoara in capitala la sfarsitul acestei luni si inceputul lunii viitoare. Vizitatorii au ocazia sa gaseasca pachete de vacante pentru acest an, oferte speciale si destinatii noi.

Targul de Turism al Romaniei (TTR) se afla la cea de-a XXV-lea editie si va avea loc la Romexpo intre 31 martie si 3 aprilie 2011, in Pavilionul Central.

Ca in fiecare an, vizitatorii pot sa se informeze cu privire la preturile practicate pentru vacantele din anul in curs si pot gasi preturi promotionale, prin ofertele de early booking, dar si prin discounturile care se fac la pachetele vandute in perioada de desfasurare a evenimentului.
 

TTR 2010
 

Editia de anul trecut din toamna a reunit peste 140 de firme din 15 tari, conform unui comunicat de presa Romexpo. Aproximativ 30% dintre expozanti au provenit din strainatate. Targul de turism al Romaniei are un caracter international si este destinat atat vizitatorilor specialisti in turism, din tara si din strainatate, dar si publicului larg.

Pentru detalii despre editia de primavara de anul trecut citeste articolul Destinatii noi si vacante cu reduceri pentru vara 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea