Vacante

#concediu maldive #romani #maldive

STUDIU! Romanii prefera vacantele in Maldive! Mai mult decat SUA, Germania sau Elvetia

Turismul din Maldive este predominat de romani. In primele zece zile din ianuarie, in Maldive au ajuns aproape 1.500 de turisti romani. Aceasta cifra pozitioneaza Romania pe locul cinci in topul tarilor care trimit turisti in Maldive. 

 

Romania sta astfel mai bine decat Germania, Elvetia, Franta sau SUA, state unde salariul me­diu si puterea de cumparare sunt incomparabil mai mari ca pe plan local, potrivit unui raport al autoritatii de turism din Maldive.

Pe primele patru locuri se afla Rusia, India, Ucraina si Kazahstan.

Astfel, Romania, ”responsabila“ pentru aproape 5% din toti turistii sositi in Maldive in primele zile ale acestui an

„Am introdus primul charter Romania-Mal­dive la inceputul lunii noiembrie, iar cererea ne-a depasit orice asteptari“, spunea recent Alexandru Marginean, manager general al agen­tiei Karpaten Turism, potrivit antena3.ro.

„Am suplimentat cu doua zboruri in perioada Revelionului si am introdus inca sase chartere in ianuarie si februarie. E foarte probabil sa prelungim operarea pana in luna martie, pentru a reusi sa facem fata tuturor solicitarilor“, mai spunea Alexandru Marginean, potrivit sursei citate.

Prezenta pietei locale in clasament este justificata de mai multi factori. In primul rand este vorba de lansarea curselor charter de catre agentiile locale de turism, ceea ce inseamna ca exista pentru prima data zboruri directe catre aceasta destinatie. Un alt motiv este dat de faptul ca, din cauza pandemiei, numarul destinatiilor deschise calatorilor este redus, motiv pentru care unii turisti s-au orientat catre Maldive.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea