Vacante

#luna de miere #luna de miere 2009 #honeymoon #costa adeje #tenerife #portugalia #vilamoura #taba #egipt #creta #grecia #big travel #perfect tour #paralela 45 #prestige tours

Statiuni exotice pentru luna de miere 2009

Daca pleci in luna de miere anul acesta, ai numeroase optiuni pe litoralul strain. Multi operatori de turism ofera discount-uri pentru cuplurile care doresc o astfel de oferta si pachete special concepute, in hoteluri cu un profil romantic.

Iti prezentam in continuare cateva variante pentru aceasta vara, in destinatii exotice: Grecia, Egipt, Portugalia si Tenerife.

Luna de miere cu maslini si portocali: Creta

Scaldata in albastrul Mediteranei, insula Creta se numara printre cele mai importante destinatii turistice ale Greciei. Plajele nisipoase ale Cretei detin, multe dintre ele, Steagul Albastru (Blue Flag), garantie a calitatii serviciilor. Creta este si leaganul civilizatiei minoice. In Knossos, Gortys sau Phaistos poti vizita situri arheologice foarte vechi, ajungand la anii 7000 i. Hr, in Neolitic. Unul dintre simbolurile culturii minoice il reprezinta Palatul Knossos, caracterizat prin elemente luxoase de arhitectura si tehnici de constructie avansate. Mai multe detalii despre Palatul Knossos gasesti aici.

Insula este apreciata pentru culturile de lamai, maslini si portocali, precum si pentru specificul traditional al restaurantelor si unitatilor de cazare de aici. Daca vrei sa-ti petreci luna de miere pe insula, poti opta pentru un bungalow romantic, cu piscina privata si vedere la mare.

In perioada iulie-august, o saptamana costa 1890 euro, suma care include biletul de avion, 7 nopti de cazare intr-un complex hotelier de 5 stele din Elounda, demipensiunea, transferul si asistenta turistica. Conform agentiei Big Travel , pentru sejururile de tip luna de miere se acorda un discount de 8%.

Creta, stradutaLuna de miere in 3 tari: Taba

Langa Golful Aqaba din Egipt se afla Taba, un orasel de la granita cu Israelul. Orasul si-a dezvoltat aici o statiune specifica pentru hotelurile de lux, statiune care se afla in punctul cel mai nordic de pe Riviera Egipteana a Marii Rosii. "Este o destinatie noua si este in primul rand o alternativa. Este o destinatie de lux, dar foarte ieftina in comparatie cu alte destinatii de lux. De exemplu, daca te duci in Turcia, la all inclusive, este mult mai scump. Pachetul acesta este charter, 7 zile sau 14, depinde cum vrei: cazare all inclusive, transfer de la aeroport la hotel si excursii optionale, care sunt toate frumoase. Poti face excursii, de exemplu, o zi sa mergi in Iordania, la Petra, o zi sa mergi in Israel, la Ierusalim si la Marea Moarta. Fara nicio problema primesti viza la intrare in tara si poti merge sa vezi 3 tari intr-o singura vacanta. Am ales Taba pentru a da o alternativa la destinatiile uzuale de pe litoralul egiptean. Ne-am gandit ca este o destinatie de lux si care este foarte ieftina. In principal, clientii care au mers la un hotel de lux vor merge tot la ceva de lux, in continuare, nu vor merge de la 5 la 3 stele decat foarte rar”, ne-a spus Tatiana Bulubica, Marketing Manager Perfect Tour. 

Taba EgiptRegiunea este deosebita datorita situarii intre Asia si Africa, cu plaje de calitate, recifuri de corali si numeroasele activitati oferite: water skiing, sea kayaking, windsurfing, pescuit, scufundari etc.

Pachetele hotelurilor dedicate turistilor care isi petrec aici luna de miere pot contine un welcome drink la sosire, un cos cu fructe in camera si o cina romantica la lumina lumanarilor, intr-unul dintre restaurantele complexului. “In Taba sunt cateva hoteluri care sunt in special recomandate pentru luna de miere, care ofera cateva servicii in plus”, ne-a mai spus Tatiana Bulubica. O vacanta de o saptamana in iulie costa de la 628 euro, iar pretul asigura zborul charter, 7 nopti de cazare all inclusive, transferul de la aeroport si asistenta turistica. Pentru excursiile optionale in locatii precum Ierusalim, Petra, Cairo, Eilat sau Masada se plateste o taxa de la 25 la 183 euro de persoana, in functie de destinatie si servicii.

Ghid turistic pentru Taba - video

Luna de miere in Vilamoura, Portugalia

VilamouraPortugalia este una dintre destinatiile cele mai promovate de catre operatori in 2008 si continua sa fie propusa si anul acesta, atat pentru sejururile pe litoral, cat si pentru turistii care isi doresc o locatie romantica.

Vilamoura este o statiune din Algarve, la aproximativ 270 km de Lisabona. Zona este potrivita pentru turistii care isi doresc o vacanta relaxanta, cu viata de noapte si posibilitati de a practica diverse sporturi. Poti incerca aici cateva dintre restaurantele, cluburile, barurile sau tavernele cu specific local.

In Vilamoura, o vacanta de o saptamana costa 688 euro, conform agentiei Paralela 45 . Pachetul asigura transportul cu avionul (cursa charter), 7 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, transferurile de la aeroport si asistenta turistica. In perioada 20 iunie – 12 septembrie 2009, pentru luna de miere se acorda o reducere de 100 euro/cuplu.

Blue Palace Resort & Spa, CretaLuna de miere in Costa Adeje , Tenerife

Aflata pe coasta de sud din Tenerife, Costa Adeje este considerata una dintre locatiile de top ale Insulelor Canare. Statiunea detine plaje cu nisip vulcanic si ape limpezi, potrivite pentru amatorii de sporturi acvatice, mai ales pentru scufundari. Unele dintre cele mai frumoase experiente oferite de statiune sunt privitul balenelor si inotul alaturi de delfini. Pentru acestia din urma, poti merge in parcul acvatic din Costa Adeje, Aqualand. Biletul de intrare costa 24.50 euro. Detalii gasesti pe site-ul oficial. Pentru o plimbare romantica, mergi pe jos de-a lungul coastei si fa o vizita in gradinile publice ale statiunii.

In Costa Adeje gasesti Hoteluri recomandate pentru luna de miere. O saptamana costa de la 859 euro, iar in suma sunt incluse transportul cu avionul, 7 nopti de cazare si masa, conform agentiei Prestige Tours.

Tenerife, prezentare - video

Articole pe aceeasi tema:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea