Vacante

#belize #destinatii de vacanta #vacanta vara #insulele seychelles #insulele fiji

Spune adio iernii: 3 destinatii insorite unde te poti relaxa in vacanta de vara

Zilele neobisnuit de calduroase din luna ianuarie te-au dus cu gandul la vacanta de vara? Ei bine, daca da, acum ar fi momentul sa iti planifici concediul din sezonul fierbinte pentru a prinde cele mai bune oferte. Noi iti propunem sa alegi o destinatie exotica, unde soarele si caldura sunt prezente constante de-a lungul intregului an. Iata-le pe cele mai interesante!

1. Belize

O tara mica, amplasata pe coasta de est a Americii Centrale, Belize este un loc feeric, perfect pentru o vacanta de 5 stele! Cu o temperatura medie de 27 grade in luna iulie, Belize este destinatia ideala atat pentru cei care prefera relaxarea pe plaja, cat si pentru aceia care adora sporturile nautice sau cataratul pe munte.

De vizitat sunt Marele Recif de Corali, care a intrat in 1996 pe lista de patrimoniu cultural mondial UNESCO, siturile arheologice de la Altun Ha si Lamanai care dezvaluie misterioasa lume mayasa, dar si districtul Cayo, intins pe o suprafata de 5000 kmp si presarat cu paduri tropicale, rauri involburate si peisaje care iti taie rasuflarea.

Sursa foto: belize.escapeartist.com

Sursa foto principala: hdw.eweb4.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea