Vacante

#vacanta aprilie #destiatii de vacanta #Livigno #Isghl #Les Deux Alpes # vacanta ski #suedia #italia #austria #franta #ski

Ski in aprilie? Iata care sunt statiunile europene in care vei mai prinde zapada!

Pasionatii sporturilor de iarna care nu vor sa renunte inca la schiuri si/sau placile de snowboard au sansa de a-si practica hobby-urile si primavara, in statiunile europene in care zapada rezista inclusiv in luna aprilie. Iata care sunt destinatiile prefecte pentru practicarea sporturilor de iarna in sezonul rece:

Les Deux Alpes, Franta

Sursa foto: igluski.com

Aceasta statiune este de fapt un satuc ingust si izolat dintre doua piscuri ale Alpilor Francezi. Cele mai inalte pante ajung la altitudini de 3.570 m, iar sezonul de schi se intinde pana in data de 25 aprilie in acest an. In zona se afla si un ghetar unde se poate schia si vara. Statiunea beneficiaza de o parcare de suprafata impresionanta, iar in apropierea ei este situat un alt loc grozav pentru practicarea sporturilor de iarna, La Gave, unde se poate ajunge chiar si pe jos. Singurul dezavantaj sunt dimensiunile reduse ale resortului.

Sursa foto principala: powderbeds.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea