Vacante

#online #promotii #vacanta

Site-uri cu vacante promotionale in oferta zilei

In afara de programele turistice, ofertele early booking sau last minute, poti gasi pachete de vacanta la pret redus pe site-urile specializate in promotii. Verifica promotia zilei si profita de o oferta de vacanta in Istanbul sau un zbor cu balonul.

Iata in continuare cateva dintre aceste site-uri:
 

teamdeals
 

Pe teamdeals.ro gasesti oferte promotionale din domenii diversificate: carte, dans, jocuri, stomatologie, wellness, moda, vacante etc. Daca vrei o vacanta, verifica promotiile. Din ofertele trecute face parte un pachet de doua persoane la o pensiune montana in Romania, la un pret de 129 lei, in loc de 298 lei. Oferta includea cazarea (2 nopti) pentru doua persoane intr-o pensiune de 4 margarete din Azuga.
 

Coolbuy
 

Pe coolbuy.ro exista o oferta actuala pentru un sejur de doua persoane in reducere la orice comanda din meniul restauranului si 15% pentru orice bautura alcoolica.
 

E-redus
 

Pe e-redus.ro gasesti promotii in diverse domenii, in special cele legate de timpul liber: echipament de schi , catering, patinoar etc. O oferta deja epuizata este cea a unui sejur in Istanbul, pentru doua persoane, la 394 euro. Oferta includea biletul de avion, taxele de aeroport, cazarea la un hotel de 4 stele si micul dejun.
 

groupon
 

Unul dintre locurile in care poti gasi promotii de vacanta este site-ul groupon.ro. In functie de promotia existenta, poti plati pentru un sejur de doua persoane un pret mai mic decat cel al unei oferte obisnuite. De exemplu, din ofertele trecute face parte un sejur de 6 zile in Halkidiki, Grecia, cu 180 euro. Pachetul includea cazarea pentru doua persoane la un hotel de 3 stele, o croaziera la muntele Athos si diverse servicii si facilitati turistice.
 

zumzi
 

Pe zumzi.ro gasesti mai putine oferte de vacanta, insa chiar si aici poti prinde o promotie potrivita pentru activitati de timp liber. Din ofertele recente ale site-ului face parte un bilet de intrare la Aventura Parc, la pretul de 20 lei. Aventura Parc este un parc de distractii aflat la 18 km de capitala. Complexul este dedicat persoanelor de toate varstele, dornice sa-si petreaca timpul in aer liber.
 

fundeal
 

Pe fundeal.ro gasesti promotii pentru activitati de timp liber, curatatorie, catering, wellness etc. Ai posibilitatea sa gasesti si promotii pentru vacantele in strainatate. Astfel, una dintre vechile oferte se refera la un sejur in Slovenia, de doua nopti, pentru doua persoane, la un pret de 409 lei. Pachetul includea cazarea cu demipensiune, acces la sauna, piscina si bai termale.
 

Interra Travel
 

Pe langa site-urile specializate in reduceri, exista posibilitatea de a beneficia de "Oferta zilei" si la un operator turistic. De exemplu, agentia Interra Travel a lansat un astfel de serviciu, prin care isi promoveaza pachetele de vacanta la preturi mici. O oferta city break in Istanbul costa 175 euro. Pachetul este valabil pentru data de astazi, 21 aprilie si include o vacanta de 4 zile in Istanbul, cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, bilet de avion si taxe de aeroport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea