Vacante

#croaziere #sfaturi croaziere #porturi croaziera #excursie pe mare

Sfaturi utile atunci cand alegi o croaziera

Excursiile pe vasele de croaziera sunt perfecte pentru turistii care vor sa se bucure de confortul unui hotel si sa viziteze, in acelasi timp, mai multe orase si porturi turistice. In plus, intre diversele opriri ale vasului, te vei putea delecta la bordul navei cu diverse preparate culinare, avand la dispozitie nenumarate metode de petrecere a timpului liber. Iata cateva sfaturi de care sa tii cont in alegerea unei croaziere.

1. Alege excursia din timp


Evident si ofertele de tipul "Last Minute" sunt interesante pentru o astfel de excursie, insa faptul ca te grabesti sa prinzi locul dat de agentie te poate pune in ipostaza in care nu cunosti excurisa in detaliu, iar atunci cand vei ajunge la fata locului poti constata ca anumite servicii, despre care credeai ca sunt platite, costa. Alege o oferta de tipul "Early Booking", in acest fel vei fi sigur si de un pret mai mic, dar si de posibilitatea platei in rate.

2. Testeaza croaziera


Anumite linii de croaziera ofera excursii de cateva zile, modalitatea perfecta prin care poti afla daca aceasta modalitate de a-ti petrece vacanta este pentru tine. De exemplu, potrivit Dailuy Mail, pentru aproximativ 460 de euro, te poti bucura de trei zile pe nava Independence of the Seas, cu plecare din portul britanic Southampton si revenire in portul frantuzesc Le Havre.

3. Alege tipul de croaziera


Un alt sfat util este alegerea tipului de croaziera pe care il doresti. De exemplu, daca ai copii si vrei sa ii iei cu tine atunci cauta la agentia de turism numai acele oferte de linii in care distractia este pe primul plan. Nava Carnival Sunshine oferta excursii pe Marea Mediterana, iar la bordul vasului exista un waterpark, teren de minigolf, mai multe piscine etc.

4. Cauta o croaziera care include vizitarea mai multor porturi


Frumusetea unei croaziere este tocmai faptul ca vizitezi multe orase intr-un timp foarte scurt. Crown Princess ofera plimbari pe Marea Mediterana, timp de doua saptamani, cu plecare din portul Southampton. Ai ocazia sa iei la pas celebra "La Rambla", pentru ca a doua zi sa dai o tura prin cazinourile din Monte Carlo, iar apoi sa ajungi sa vezi Catedrala Sfantul Petru din Vatican.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea