Vacante

# sfaturi de vacanta # vacanta barcelona #barccelona

Sfaturi pentru o vacanta ieftina in Barcelona

Barcelona este un oras superb, unde poti vedea relicve romane in cetatea medievala, dar si bulevarde moderne, cu cladiri impunatoare, cu strazi impanzite de florarii, vanzatori de pasari, restaurante, cafenele si artisti.

Tot in Barcelona vei putea vizita nenumarate muzee, cel mai mare acvariu din zona mediterana, dar si muzee in care poti gasi lucrari ale lui Pablo Picasso.

Totusi, daca bugetul tau este limitat, nu iti ramane decat sa descoperi cele mai bune modalitati prin care poti economisi bani pentru o vacanta de vis in Barcelona.


1. Cumpara din timp biletele de avion

Biletele de avion catre Barcelona nu sunt tocmai ieftine, insa le poti gasi la un pret redus daca le achizitionezi din timp.

Este indicat sa cumperi aceste bilete cu cel putin doua luni inainte de vacanta programata. Diferenta de pret poate fi intre 50 si chiar 150 de euro!


2. Alege un hostel

Daca nu pui mare pret pe lux, atunci te vei simti foarte bine intr-un hostel. Aici vei beneficia de o camera simpla, curata si de o baie. Asadar, vei avea conditiile necesare de cazare.

Diferentele de pret dintre cazarea la hostel si cele de la hotel sau pensiune sunt destul de mari. Cu cat ti se ofera mai mult lux (de care poate nici nu ai nevoie pentru ca petreci foarte putin timp in camera), cu atat suma pe care trebuie sa o dai este nejustificat de mare.


3. Opteaza pentru transportul in comun

Cumpara un abonament pentru 3, 4 sau 5 zile zile, pe care il vei putea utiliza atat pentru autobuze, cat si pentru metrou. Transportul in comun in Barcelona este destul de usor de utilizat, cu atat mai mult cu cat statiile sunt impanzite cu harti si indicatii accesibile tuturor.


4. Plimba-te pe jos

In cea mai mare parte, Barcelona este un oras construit pentru a fi vizitat si traversat pe jos. In acest fel vei putea studia atent arhitectura, vei putea cunoaste mai usor oameni noi si descoperi lucruri si locuri cu adevarat speciale, impresionante.


5. Mananca la cantina sau la restaurantele de cartier

Cu siguranta exista cel putin un restaurant in zona in care esti cazat. Daca vei opri la aceste localuri (la care mananca, de obicei, studentii si localnicii) te vei bucura de preturi foarte accesibile. Daca vei cauta cel mai faimos restaurant din Barcelona, in mod cert vei primi o nota de plata mai mare decat ai fi dispus sa platesti in mod obisnuit.

Sursa foto: wallpaperscraft.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea