Vacante

Sfantul Valentin la agentiile de turism

Ofertele din 2008 pentru Ziua Indragostitilor au aparut si sunt pentru toate buzunarele. Trebuie sa scoti din buzunar intre mai putin de 100 si peste 1000 euro, in functie de destinatii si servicii. Bulgaria, Ungaria, Turcia sau Cehia sunt destinatii potrivite pentru vacantele romantice peste hotare la preturi mici . In Ungaria un sejur de cateva zile te costa intre 100 si 400 euro. Cehia poate ajunge la 500 euro de persoana. Bulgaria are preturi foarte atractive, intre 80 si 200 euro de persoana. Ofertele sunt pentru 3, 4 zile la hoteluri de 2, 3 si 4 stele. Transportul se asigura la cerere. Daca vrei sa mergi cu persoana iubita in Spania, Venetia, Barcelona sau Marea Britanie, preturile urca peste 1000 euro. In Franta cele mai ieftine pachete turistice sunt la 300 euro. Italia este convenabila ca pret, pentru ca sumele incep de la 80 euro de persoana. Pot sa ajunga insa si la 700 euro, in Milano. Pentru Spania tarifele sunt intre 300 si 1000 euro de persoana. Ofertele includ transportul cu avionul. Pentru Romania concediul de 3 zile te costa intre 200 si 700 RON de persoana. Statiunile balneo ofera sejururi intre 400 si 600 euro de persoana. In Poiana Brasov preturile incep de la 60 euro de persoana, insa ajung si la 600, asa ca este bine sa te grabesti.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea