Vacante

Sezonul estival 2008 va fi mai bun ca cel din 2007

Conform Ziarul Financiar, Ministrul pentru intreprinderi mici si mijlocii, comert, turism si profesii liberale , Ovidiu Silaghi se asteapta la un sezon estival mai bun ca cel din 2007. Atuurile acestui  an constau din investitiile facute in hotelieri si in vremea favorabila de pe litoral.

Desi Mamaia si Eforie pot primi deja turisti, mai exista unitati hoteliere care nu sunt inca gata sa-si inceapa activitatea.

Ce oferte ne rezerva litoralul romanesc in 2008

Agentiile si operatorii care au participat la Targul de Turism al Romaniei aduc oferte” speciale”, pentru perioada iunie – septembrie 2008 . Termenul “special” face referire la raportul calitate-pret.

In iunie, un hotel de 3 stele din Mamaia ofera sejururi la 375 lei, pentru 6 nopti de cazare, cu mic dejun. Pentru varianta de pensiune completa platesti 812 lei. Pachetul include camera dubla, TV, minibar, aer conditionat, vedere la mare.

In Neptun, un club de vacanta de 4 stele propune camere la 330 lei pe noapte, cu mic dejun inclus. Oferta include sistem de climatizare in camera, centrala proprie pentru fiecare vila, sistem de acces pe baza de cartela, hidromasaj, telefon.

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea