Vacante

#litoral #litoral romanesc

Servicii si facilitati pe litoralul romanesc

Preturile difera in functie de numarul de stele, perioada sejurului, tipul de masa. Cele mai ieftine preturi sunt in general pentru luna mai. In iulie si august acestea sunt duble si chiar mai mari.

Printre serviciile si facilitatile oferite de hoteluri, gasesti gradina interioara , senzori de fum, sistem de climatizare , inchidere electronica pe baza de cartela , priza pentru masaj , agrement nautic, cafenea turceasca, petreceri after houres, cocktail drinks, salon de coffe-break, beach-bar situat pe plaja, etc.

Copiii cu varste de pana in 2 ani au gratuitate de 100%. Pentru cei pana in 12 ani preturile au reduceri de 50% din pretul sejurului. In alte cazuri, gratuitatea de 100% poate fi aplicata copiilor pana in 7 ani, fara pat suplimentar.

Masa este oferita in sistem de bonuri valorice sau in sistem fisa cont “a la carte”. In Venus, intr-un hotel de 3 stele, valoarea mesei este de 19.00 lei pe zi pentru micul dejun, 31.00 lei pentru pranz si tot atat pentru cina.

Pentru detalii despre preturile pe litoralul romanesc, citeste articolul aici.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea