Vacante

Se gasesc oferte pentru Craciun 2008

Cei carora le place sa-si rezerve din vreme un loc pentru vacanta de craciun au deja posibilitatea sa faca acest lucru.

 

La Targul de turism al Romaniei si in cataloagele agentiilor exista inca de acum oferte pentru Craciun. Nu sunt multe ca numar si in general apar in combinatie cu revelionul 2008-2009.

 

In Romania, ofertele de Craciun la pensiuni sunt intre 50 si 80 euro pe zi, de persoana. Cazarea se face in regim de demipensiune, iar pentru un sejur de 3-4 zile, cina festiva de Craciun este inclusa. Daca vrei sa inchiriezi intreaga cabana , te costa intre 5500 si 10000 RON.

 

De Craciun se organizeaza, ca in fiecare an, vacante in Viena. Pachetele de acest tip au de obicei inclus biletul la concertul de Craciun al Sghonbrun Orghestra. Sejurul dureaza 4 zile si include cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun, doua tururi de oras, bilet la concert, masa festiva de Craciun.

 

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea