Vacante

#satul Richis #turisti straini # atractie turistica #romania

Satul din Romania care a devenit o atractie pentru straini

Un sat din Romania a devenit principala atractie pentru straini. Turistii in tari precum Italia, Franta sau Germania spun ca se simt foarte bine aici si duc o viata mai buna decat in locurile natale.

 

Este vorba despre satul Richis, care a devenit a doua casa pentru unii turisti de varsta a treia. Multi straini si-au cumparat locuinte in acest sat pentru a se bucura la batranete de natura si liniste. In satul din Transilvania traiesc putini romani, cativa sasi, dar in mare parte zeci de nemti, francezi, olandezi, italieni, elvetieni, lituanieni si americani.

Unii din cei care au dat Germania pe simplitatea locurilor noastre sunt chiar sotii Schmid, care au decis sa vina aici in urma cu doi ani si jumatate, indemnati fiind chiar de fiul lor. Strainii s-au indragostit iremediabil de locuri:

“Richis e a doua casa pentru mine. Am o viata buna aici cu sotia mea, mult mai buna decat in Germania”, a declarat Heribert Schmid, potrivit Business Magazin. Statul se afla in apropierea localitatii Biertan care impresioneaza cu biserica sa fortificata ce este inclusa in patrimoniul UNESCO. De asemenea, poti face o plimbare cu masina prin Marginimea Sibiului, la Viscri, Saschiz, Crit, Danes sau Mesendorf.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea