Vacante

#vacanta #statiuni #program turistic # bai

S-a lansat programul Hai la bai pentru vara 2011

Din 15 iunie pana in 15 septembrie programul turistic “Hai la bai!” aduce oferte de vacanta la pret redus pentru romanii care isi doresc sa mearga cateva zile intr-o statiune balneara din Romania. Programul este promovat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) si de Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR).

Pretul pentru cazare ramane acelasi ca cel din 2010. Turistii care se inscriu la o astfel de oferta beneficiaza de pachete de vacanta care includ cazarea, masa si tratamentul in cadrul unor hoteluri de 2 si de 3 stele.
 

Cat te costa o vacanta prin programul “Hai la bai!”
 

La un hotel de 3 stele, pretul pentru un pachet de vacanta este de 690 lei de persoana. In aceasta suma sunt incluse 6 zile de cazare cu pensiune completa, intr-o camera dubla, o consultatie medicala realizata la sosire, 5 zile de tratament cu doua proceduri pe zi. Consultatia medicala facuta la sosirea la hotel se face pe baza unei recomandari medicale.

Pentru categoria 2 stele, acelasi pachet costa 575 lei de persoana.

Copiii cu varste de pana la 12 ani care vin in vacanta cu familia beneficiaza de cazare gratuita, daca respectivul copil este cazat in camera parintilor. Astfel, familiile cu copii sunt incurajate sa-si petreaca vacanta in statiunile balneare din Romania.
 

Este bine sa stii
 

In programul “Hai la bai!” sunt inscrise hoteluri din statiunile: Amara, Baile Olanesti , Baile Herculane, Baile Tusnad, Buzias , Calimanesti, Eforie Sud, Lascul Sarat, Moneasa, Sangeorz Bai, Saturn, Sinaia, Slanic Prahova , Turda si Vatra Dornei.

Cei interesati de o astfel de vacanta pot multiplica numarul pachetelor, dupa nevoile personale. De asemenea, biletul de vacanta poate fi achizitionat numai cu plata integrala, prin intermediul agentiilor de turism membre ANAT din Romania. Orice modificiare a rezervarii are ca efect anularea reducerii.

Programul “Hai la bai!” este unul dintre programele turistice promovate de asociatiile de turism din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea