Vacante

#centru de informare turistica #turism #bucuresti

S-a deschis centrul de informare turistica in Bucuresti

Daca alte capitale europene au de multi ani unul sau mai multe centre de informare turistica, Bucurestiul se poate lauda doar de curand cu asa ceva. In pasajul de la Piata Universitatii , turistii straini, bucurestenii si cei veniti in capitala pot gasi informatii utile. 

Centrul de informare turistica este situat in pasajul de la Universitate, pe partea dreapta, iesind din metrou. Spatiul are o tematica a Bucurestiului de altadata, cu podea care imita dalele de piatra, cu fotografii din vechea capitala, bancute , statui, mobilier din fier forjat etc. 

Vizitatorii gasesc aici pliante si detalii despre atractiile turistice din Bucuresti, informatii despre hoteluri, restaurante etc. 

Centrul urmeaza sa aiba o deschidere oficiala in urmatoarea perioada, insa, deocamdata, data nu este cunoscuta. 

Cei interesati sa viziteze centrul de informare turistica al Bucurestiului o pot face de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 17:00 si sambata, pana la orele 14:00. Programul poate suferi modificari. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea