Vacante

#companii aeriene #bilete de avion #cazare #carpatair #wizz air #blue air #disneyland

Rute noi de zbor pentru 2010 si oferte pentru copii

Oferte de zbor pentru copii, gratuitati la cazare, achizitionari de noi aeronave si deschiderea de noi rute de zbor sunt noutatile cu care vin companiile aeriene. Iata in continuare care sunt noutatile acestora pentru perioada imediat urmatoare si pentru anul 2010.

Bilete de avion la preturi mici si cazare gratuita pentru copii

Iubitorii lumii Disney pot merge in parcurile Disneyland din Paris cu o noua oferta lansata pe piata romaneasca. Pentru copii, un bilet dus-intors costa 20 euro de persoana, conform operatorului Blue Air. Parteneriatul incheiat intre Disneyland si Blue Air ofera, pe langa acest bilet de avion dus-intors, cazare gratuita la Disneyland si intrare libera in cele doua distractie .

Oferta este valabila pentru calatoriile din perioada 20 noiembrie 2009 – 31 martie 2010. Biletele de avion la pretul de 20 euro sunt disponibile pentru copiii cu varste pana la 12 ani, inclusiv.

Pentru a beneficia de cazarea gratuita, parintii trebuie sa faca o rezervare pentru un pachet turistic intr-unul dintre hotelurile Disney sau intr-una dintre locatiile partenere. Un astfel de pachet gratuit pentru copii include cazare la hotel, mic dejun si intrare gratuita in parcuri pe toata durata sejurului.

Noi zboruri si aeronave pentru 2010

Companiile aeriene isi maresc flota, in vederea lansarii de noi rute, in anul care vine. Astfel, incepand cu 2010, o noua aeronava complet noua, Airbus A320, va fi alocata bazei locale, anunta un comunicat al companiei Wizz Air.

Achizitia va creste flota din Cluj Napoca la 3 unitati, iar flota totala pentru Romania la 7 aeronave de acest tip. "Suntem increzatori ca cea de-a treia aeronava alocata bazei din Cluj-Napoca ne va intari in continuare pozitia pe piata” a declarat Gyorgy Abran, Director Comercial Wizz Air, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Noua aeronava va fi operabila de la 12 iunie 2010, permitand introducerea de noi rute din Cluj spre Pisa si Cuneo. Pe aceeasi data va fi lansata o noua ruta, din Bucuresti spre Pisa. Din 29 martie, timisorenii vor avea o noua ruta spre Forli Bologna.
Preturile pentru biletul de avion din Cluj Napoca spre Pisa si Cuneo vor costa de la 70 ron pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse, acelasi pret fiind indicat pentru ruta Timisoara – Forli Bologna. Pe ruta Bucuresti-Pisa, pretul incepe de la 90 ron de persoana, in aceleasi conditii.

Si compania aeriana Carpatair anunta marirea flotei cu 3 aeronave de tip Fokker 70. Acestea au o capacitate de 72 de locuri si vor opera din hub-ul companiei de la Timisoara, dar si pe cursele directe din Bucuresti si de pe alte aeroporturi din tara. Aeronava va permite deschiderea unor rute noi din primavara 2010 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea